En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

Mød Vitani Building Control

Udnyt alle din virksomhedsressourcer. Det tror vi på og det er det vi kan hjælpe dig med at opnå.
Vi skaber et optimalt miljø hvor mennesker har de bedste betingelser for at gøre det de er gode til og holde fokus på jeres kerneforretning. Det optimale miljø for dig skaber vi med en førende teknologi, produkter og stor viden omkring begge dele.
Vi er stolte over at vores løsninger resulterer i et lavere forbrug af naturlige ressourcer som energi og vand.

Vores behovstyrede løsninger passer til mange forskellige slutkundesegmenter. Vi sættes fokus på at optimere bygningen så der ikke går unødigt meget energi til spilde. Installationerne hjælper din virksomhed til at blive så produktiv som mulig gennem energi- og tidsbesparende hjælpemidler, der højner trivslen og velværen blandt medarbejdere, håndværkere eller måske elever i din bygning.
Det behovstyrede system tilpasses brugernes adfærd, så der sikres sammenspil mellem ventilation og opvarmning; der varmes ikke op, hvis et vindue er åbent og natsænkning sørger for at unødig energi ikke spildes, når et lokale er tomt.
Derudover undgås bøder i forbindelse med fjernvarme idet returvandet afkøles til den korrekte temperatur.

Vi giver dig adgang til din bygnings performancedata i realtid og hjælper dig med at skabe instant og kontinuerlig værdi i de data.

Hvem hjælper vi

Hvordan gør vi

Hvad siger vores kunder