Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Et ideelt indeklima til brugerne af din bygning

Uanset om du søger løsninger til en kontorbygning, skoler, hospitaler eller et museum, ønsker du et ideelt indeklima til brugerne af din bygning. På samme tid ønsker du naturligvis at implementere dine installationer så effektivt som muligt uden at spilde energi og penge.

Med vores løsning tilbyder vi en grafisk interface, der giver dig indblik i din bygnings performancedata uanset hvornår og hvor du befinder dig så du altid har muligheden for at kunne optimere dem. På ethvert tidspunkt af dagen bestemmer du det ønskede eller påkrævede klima og indstiller det for hvert område eller individ.

Ved at integrere informationer om udfordringer som eksempelvis indbrudsalarm og brandovervågning monitorerer du ikke bare indeklimaet i et givent område, du overvåger også statussen på dine andre systemer og modtager automatisk alarmeringer ved fejlmeldinger eller når der er dele der har behov for en udskiftning.
Kort sagt får du adgang til hvordan hele din bygning performer via en webbaseret applikation.

LEVERANDØR
KEY BENEFITS

Effektive input fra installationer 

Konstant indblik i din hele din bygnings performance

Konstant ønsket indeklima på enten individuelt basis eller på område niveau

Alle systemerne integreres, så varme og ventilation i forskellige zoner kan styres centralt.