En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

Et ideelt indeklima til brugerne af din bygning

Uanset om du søger løsninger til en kontorbygning, skoler, hospitaler eller et museum, ønsker du et ideelt indeklima til brugerne af din bygning. På samme tid ønsker du naturligvis at implementere dine installationer så effektivt som muligt uden at spilde energi og penge.

Med vores løsning tilbyder vi en grafisk interface, der giver dig indblik i din bygnings performancedata uanset hvornår og hvor du befinder dig så du altid har muligheden for at kunne optimere dem. På ethvert tidspunkt af dagen bestemmer du det ønskede eller påkrævede klima og indstiller det for hvert område eller individ.

Ved at integrere informationer om udfordringer som eksempelvis indbrudsalarm og brandovervågning monitorerer du ikke bare indeklimaet i et givent område, du overvåger også statussen på dine andre systemer og modtager automatisk alarmeringer ved fejlmeldinger eller når der er dele der har behov for en udskiftning.
Kort sagt får du adgang til hvordan hele din bygning performer via en webbaseret applikation.

LEVERANDØR
KEY BENEFITS

Effektive input fra installationer 

Konstant indblik i din hele din bygnings performance

Konstant ønsket indeklima på enten individuelt basis eller på område niveau

Alle systemerne integreres, så varme og ventilation i forskellige zoner kan styres centralt.