En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

Bedre styring og indeklima hos netIP

Der er på netIPs hovedkontor i Thisted blevet etableret Priva CTS-anlæg og det er vores partner Opmatic, der har foretaget installationerne, og de er kommet rigtig godt i mål.  

Bygningen er omtrent 5.000 m2 og fordeler sig på 2 etager, hvoraf bygningen i 2020 har fået en 2.000 m2 stor tilbygning. Udover mødelokaler og opholdsrum rummer bygningen også et stort serverrum samt et topmoderne og meget indbydende auditorium, der anvendes til større arrangementer og events.

I auditoriet og i mødelokalerne er der placeret en Priva Touchpoint One, som giver brugerne mulighed for selv at betjene rummet både hvad angår belysning, opvarmning/køling og ventilation. Den har indbygget en CO2-sensor, som styrer ventilationen og indeklimaet, så bygningens brugere altid føler sig godt tilpas. En ekstra feature er den visuelle feedback på CO2-niveauet, og denne kan vise sig i form af en grøn, gul eller rød smiley, afhængig af luftkvaliteten.

En forbedring af kølingen af serverrummet 
netIP er specialister indenfor it-support med in-sourcing som én af de mange services de leverer indenfor innovative IT-løsninger til virksomheder, hvilket naturligvis også stiller store krav til serverrummet, der styres via CTS-anlægget. Der opleves en klar forbedring af kølingen af serverrummet efter implementeringen af Priva CTS-anlæg, med store besparelser på køling som følge.

Feedbacken fra bygningens brugere er endvidere, at indeklimaet er godt – der er blevet foretaget nogle tilpasninger, hvor temperaturen er blevet hævet.

Samarbejdet med Vitani Building Control

Samarbejdet med Vitani Building Control i forbindelse med indkøring af CTS-styring på netIPs hovedkontor i Thisted har fungeret rigtig godt. Vi har fået den nødvendige hjælp til projekteringen samt det installationsmæssige”, fortæller Simon Blikvad, Opmatic

Om Opmatic
Opmatic er specialister indenfor automation og laver effektive og driftssikre automationsløsninger til alle industrier. Derudover varetager de også en bred vifte af CTS-opgaver samt brandsikring. De har hovedsæde i Thy, men løser opgaver i hele Danmark og nu øger Opmatic sit fokus på bygningsautomatikken (rumstyring med lys, varme og ventilation) til stor glæde for Vitani Building Control.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Bedre varmestyring
  • Forbedring af ventilationen
  • Optimeret indeklima til glæde for medarbejderne
  • Energibesparelser
FAKTABOKS
  • Priva CTS-styring i hele bygningen inkl. serverrum
  • 3 hovedcontrollere
  • 44 zoner
  • Priva Touchpoint One i Auditorium og mødelokaler
LEVERET I SAMARBEJDE MED

Opmatic logo

 

netIP HQ
netIP, touchpoint
netIP