Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Hjernen i din bygning

Dit bygningsautomationssystem er hjernen i din bygning.
Det er herfra det kontrolleres at alle tekniske funktionaliteter sikrer en sundt og komfortablet indeklima.
Du ønsker, uanset om du har en kontorbygning, skole, hospital eller museum, at vide om hjernen i din bygning virker og du ønsker at styre den på den mest effektive måde.

Med Priva bygningsautomationssystemet giver vi dig kontrol og konstant indblik i hvordan dine installationer performer via et brugervenligt arbejdsmiljø du kan tilgå alle steder på alle tidspunkter. Fra nu af vil du vide præcis hvordan dine installationer performer gennem et transparent og simpelt kontrolsystem.

Det unikke ved løsninger med Priva er at de kan linkes til ethvert brand eller enhver type af hardware. Systemet tilbyder dig omfattende integrationsmuligheder med systemer fra andre leverandører. Derfor er en installation af Priva, selv under en renovering, giver fleksbilitet til at tilføje ekstra muligheder og facilciterering af vedligeholdelse.

Vi gør altid bygningsdata tilgængelige for slutkunderne så du aldrig er bundet til at skulle vælge en leverandør til vedligeholdelse af den daglige drift.

 

LEVERANDØR
KEY BENEFITS
Kontant sundt og komfortabelt indeklima 

Fugt, køling og varme styres af ventilationsanlægget, så indeklimaet optimeres mest muligt.

Systemer til energibesparelser 

Energioptimering med overvågning af forbrug og virkning.

Et konstant indblik i en installations performance 

Undgå bøder på grund af for varmt returvand til fjernvarmen – styringen sørger for at temperaturen ikke overstiger det maksimale.