En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

Hjernen i din bygning

Dit bygningsautomationssystem er hjernen i din bygning.
Det er herfra det kontrolleres at alle tekniske funktionaliteter sikrer en sundt og komfortablet indeklima.
Du ønsker, uanset om du har en kontorbygning, skole, hospital eller museum, at vide om hjernen i din bygning virker og du ønsker at styre den på den mest effektive måde.

Med Priva bygningsautomationssystemet giver vi dig kontrol og konstant indblik i hvordan dine installationer performer via et brugervenligt arbejdsmiljø du kan tilgå alle steder på alle tidspunkter. Fra nu af vil du vide præcis hvordan dine installationer performer gennem et transparent og simpelt kontrolsystem.

Det unikke ved løsninger med Priva er at de kan linkes til ethvert brand eller enhver type af hardware. Systemet tilbyder dig omfattende integrationsmuligheder med systemer fra andre leverandører. Derfor er en installation af Priva, selv under en renovering, giver fleksbilitet til at tilføje ekstra muligheder og facilciterering af vedligeholdelse.

Vi gør altid bygningsdata tilgængelige for slutkunderne så du aldrig er bundet til at skulle vælge en leverandør til vedligeholdelse af den daglige drift.

 

LEVERANDØR
KEY BENEFITS
Kontant sundt og komfortabelt indeklima 

Fugt, køling og varme styres af ventilationsanlægget, så indeklimaet optimeres mest muligt.

Systemer til energibesparelser 

Energioptimering med overvågning af forbrug og virkning.

Et konstant indblik i en installations performance 

Undgå bøder på grund af for varmt returvand til fjernvarmen – styringen sørger for at temperaturen ikke overstiger det maksimale.