En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

Ejner Hessel sælger biler af mærkerne MercedesBenz, Dacia, Renault og Smart i butikker landet over.
Kæden er i gang med en landsdækkende renovering af deres forretninger, hvor målet er at alle afdelingers kontorer, udstillingsarealer og værksteder skal have en grønnere profil.

Med en løbende renovering af afdelingerne ønskede man at opnå følgende:

  • spare på energiforbruget og sikre at regningerne ikke løber løbsk.
  • skabe et behageligt arbejdsmiljø for de ansatte.
  • at fremtidssikre de nye bygninger, der investeres i.

Ny, grønnere profil uden at gå på kompris.
Med planen om renovering af 1-2 afdelinger om året og en tilhørende optimering, kunne ombygningen ligeså godt tage installation af et nyt CTS-anlæg med, som både kunne opfylde behovene og fremtidssikre de nye, flotte forretninger. Også medarbejderne får det bedre med renoveringen; intelligent ventilations- og varmestyring sikrer at ingen sidder i træk eller at lokalet har en ikke-optimal temperatur, og når kontoret er tomt slukker lyset, så besparelserne maksimeres.

Nemt og fleksibelt system maksimerer besparelserne.
I søgen efter leverandører af CTS-anlæg, faldt man over et system fra Vitani Building Control, som virkede let at håndtere og som gav Ejner Hessel mulighed for selv at have adgang til systemet. I de nyrenoverede forretninger har systemet
skabt en behagelig temperatur, der er ingen unødvendigtræk på værkstedet og med et lys, der kan styres manuelt, kan man lave et flot og fokuseret lys på udstillingsbilerne. Også temperaturen på kontorerne kan indstilles til at sænkes sammen med ventilationen ved fravær, hvis man ønsker det.

Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget” siger Thomas Nejsum, EL:CON.

Langt og tillidsfuldt samarbejde.
Samarbejdet mellem Ejner Hessel og Vitani Building Control har efterhånden varet længe og det ønsker begge parter, at fortsætte. Forløbet med installationen i afdelingen i Roskilde var gnidningsfrit – og skulle der være brug for hjælp, er Vitani Building Control altid tilgængelig og behjælpelig med support. CTS systemet kommer fra det hollandske firma Priva og er som forventet let at håndtere for Ejner Hessel. Skulle der opstå en udfordring, der kræver support, er servicen i top og alle partner arbejder sammen om at problemet løses hurtigt.

Super hurtig respons på supporten! Så hurtig, at vi gerne‘bare’ lader Vitani rode med indstillingerne i systemet” siger Morten Christensen, Ejner Hessel.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Bedre varmestyring.
  • Styring af lys i bl.a. udstillingsområdet.
  • Forbedring af ventilationen.
  • Hver enkel afdeling har fået en unik løsning, som passer til behovet.
LEVERET I SAMARBEJDE MED