Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Kender du din bygnings daglige performance?

Installationer bruger for meget energy og der er alt for mange problemer med komforten. Den mest almindeligt kendte årsag: for lidt fokus på performance under vedligeholdelses- og kontrolfasen, hvilket ofte er et resultat af et for højt kompleksitetsniveau af installationen og manglende ressourcer når det kommer til samarbejdet imellem ejeren af bygningen og serviceorganisationen.

Vidste du at 75 % (helt op til 90 % i bygninger i sundhedssektoren) af bygningers totale livscyklus oparbejdes i driftsfasen? Med det i mente et det svært at tro på historisk så har fokus altid været på besparelser i udviklingsfasen. Smarte investeringer i den fase påvirker besparelser positivt men den ofte oversete driftsfase tilbyder gode muligheder for yderligere besparelser.

Det du har brug for, for at anvende dine installationer optimalt er klar information omkring performance og Key Performance Indicators KPI’er) der gør det muligt for dig at måle på din bygningsperformance.
Vi bestræber os på at levere en grafisk og ekstrem brugervenlig interface, der giver dig en indsigt i hvordan din bygning perfomer som du kan tilgå på alle tidspunkter og alle steder; og vi formulerer dine KPI’er sammen med dig.
Med disse data kan du lave sammenligninger for eksempel imellem den forventede indetemperatur over en måned sammenholdt med den reelle indetemperatur. Adgang til dine data gør det også muligt for dig at reagere med det samme i tilfælde af afvigelser.
Resultatet; færre klager over komforten og markante energibesparelser på helt op til 20 – 30%.

FØRENDE PRODUCENTER
KEY BENEFITS
KPI’er til at måle performance

Online applikationer til at måle perfomance 

Færre klager over komfort og markante energibesparelser