Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

En unik komfortoplevelse for alle

Forskellige områder i din bygning anvendes ofte på forskellige måder og derfor vil oplevelsen af komforten også opleves forskelligt. Mødelokalerne kræver måske en anden kontrol af klimaet end kontorområdet og fællesområdet mens temperaturen i træningslokalet skal være tilsvarende et fitnesscenter. Forskellen imellem hospitaler og hoteller er endnu større.

Individuel komfort
Derfor har vi fokus på at tilbyde en løsning der giver dig den fulde kontrol af din varme, køling, ventilation, lys og beskyttelse mod solen for ethvert område af din bygning. Ved at linke din installation til vores kontrolsystem kan du nemt sætte dit ønsket klima simpelt og endda individuelt for hvert område på ethvert givent tidspunkt af dagen.

Står du midt i organisatoriske forandringer? Så kan du simpelt reorganisere individuelle præferencer uden at disrupte de eksisterende. Komplekse og omfattende investeringer i at ændre installationen er ikke nødvending.
Resultatet; mere individuel komfort, et mindre energiforbrug og lavere installationsomkostninger.

Område kontrol
Kunne det ikke være rart hvis brugerne af din bygning selv kunne indstille deres eget optimale klima? Det kan de med vores løsninger.
Uanset om det omhandler arbejde, indkvarteringsområder i kontor-, uddannelses-, sundheds-, hotel eller kollektive faciliteter; bliver ønsker til individuel klima en realitet med denne skabt til at måle løsning.
På den måde gør vi klimakontrol personlig.

LEVERANDØR
KEY BENEFITS

En unik komfortoplevelse for alle

Det ønskede klima opnås nemt – alle steder og på alle tidspunkter

Mindre energiforbrug og lavere installationsomkostninger