En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

Selvlærende varmestyring

Energifleksible bygninger styret efter kunstig intelligens

Vitani Building Control tilbyder en selvlærende varmestyring, udviklet af Priva, som et add-on ovenpå det eksisterende CTS-anlæg.

Den selvlærende varmestyring hjælper med automatisk at regulere temperaturen i din bygning, så varmen skruer ned når solen skinner, og samtidig sørger den selvlærende varmestyring for, at der gemmes lidt ekstra varme i bygningen mens vindmøllerne snurrer. Dermed kan bygningen operere i fremtidens energifleksible samfund (smart grid) uden at påvirke indeklimaet og dermed bygningens anvendelse.

Fordele ved den selvlærende varmestyring:

Optimér din energieffektivitet med 30%

    • Med den prædiktive varmestyring sørger man for, at varmetilførslen løbende bliver tilpasset de kommende timers vejrudsigt. På denne måde udnyttes solens energi mest mulig. Abonnement til vejrtjenester er typisk inkluderet i prisen.

Gør dit indeklima og arbejdsmiljø bedre

    • Bygninger er designet til mennesker. Det er derfor afgørende, at driften af bygningen tager udgangspunkt i det. Med en dynamisk varmestyring bliver rumtemperaturen reguleret mere stabil – uanset om du har radiatorer eller gulvvarme.

Fremtidssikre din bygning med den selvlærende varmestyring

    • I nær fremtid skal bygninger kunne ”snakke” sammen med varmeværker, så varmen i bygningerne bliver brugt, når energien bliver produceret på en grøn og bæredygtig måde. Netop det kan en prædiktiv og automatisk varmestyring hjælpe med.

Frigiv tid til andre opgaver

    • Arbejdet med at drifte en bygning rummer mange forskellige opgaver. Med en prædiktiv varmestyring vil den primære varmestyring blive udført automatisk. Det vil frigive tid til andre opgaver for den driftsansvarlige.

Cases, hvor der er etableret en selvlærende varmestyring

Funder Skole i Silkeborg Kommune

“Vi i Silkeborg Kommune vil gå forrest i den grønne omstilling, og med et mål om at være CO2 neutrale i 2025, var det svært at sige nej til at indgå i et innovativt samarbejde med Vitani med implementeringen af AI”, fortæller Jesper Buchhardt, Projektleder, Silkeborg Kommune

Læs hele casen HER

PostNord FAC Fredericia 

På baggrund af den gode performance vi har oplevet med den prædiktive styring på postcentret i Silkeborg, har vi høje forventninger til resultaterne i Fredericia” fortæller Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark

Læs hele casen HER

Ejner Hessel

“Energibesparelser, bæredygtighed og en grønnere profil var de triggende faktorer for at indgå i projektet.” fortæller Morten Christensen, Kvalitetschef, Ejner Hessel

Læs hele casen HER

LEVERANDØR