Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Tag vare på alle de tekniske installationer

Med det stigende fokus på energiforbrug og indeklima i bygninger, er betydningen af komfortanlæggenes opbygning, samt styringernes funktionalitet, intelligens og brugervenlighed steget markant de senere år. Det gælder ved nye bygninger, men i høj grad også i eksisterende bygninger hvor der tit er anlæg med gode optimeringsmuligheder, der kan resultere i et lavere energiforbrug samt give en bedre økonomi og komfort.

Som rådgiver hjælper vi dig med at tage vare på alle tekniske installationer som har indflydelse på energiforbruget og indeklima som ventilation, varme, lys, vinduer, solafskærmning. Vi skaber en forståelse mellem de enkelte teknikleverandører gennem vidensdeling og sørger for at afholde kurser, der uddanner rådgivere i opbygning af paradigmer for teknisk bygningsautomatik.

Sammen med dig som rådgiver finder vi leverandører af Building Management systemer der kan løse din kundes opgaver og vi sikrer at du har adgang til et projektstyringsværktøj, der håndterer fremdriften på dine projekter.

KURSUSOVERSIGT

Kontakt os på salg@vitani.com for høre ind til kursernes afholdelse.