Samling af din styring

Vil du forbedre din grønne profil og ikke mindst bundlinjen? Vil du gerne spare på varmeregningen, ved at skrue ned for temperaturen i f.eks. dit udstillingsareal om natten, hvor lyset også slukker automatisk?

Vi ved der nogle områder, som ofte kan være en udfordring og dem kan vi hjælpe dig med ved at samle styringen af ventilation, varme og lys i én løsning, gør vi din bygning smart og både ressourceforbruget og udgifterne sænkes.

Du sikres et lavt energi tab ved optimering af port anvendelsen og varme styring i dine haller og vi kan sammen optimere køle/ventilations processen for at skabe et bedre indeklima for både dine medarbejdere og kunder.

Hos autoværksteder er der krav om kontinuerlig udskiftning af luften via ventilationsanlæg. Hvis ikke ventilation og supplerende varme kilder arbejder sammen om opvarmningen, resulterer det ofte i en dårlig afkøling på returvandet til fjernvarmen og opvarmning/afkøling på samme tidspunkt.

I lokaler med højt til loftet og porte der mange gange dagligt åbnes og lukke hjælper vi kunderne med at styre varme og ventilation, så varmen ikke mistes hver gang portene går op. Vi hjælper også med sikring af dine porte så de ikke unødigt står åben. Sikringen sker ved hjælp af overvågning som informerer dig om eventuelle uhensigtsmæssigheder, via alarm og en afbrydelse af varmen til lokalet så den ikke spildes.

Segmenter inden for denne industri 

  • Bilforhandlere
  • Autoværksteder
  • Distributionshaller