Et klart overblik gør administrationen lettere

Kæmper du med seperate systemer til adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning og garderobeskabe? Et højt sikkerhedsniveau og hurtig adgang er to af de vigtigste faktorer indenfor sundhedssektoren. På trods af at både du og vi kender til vigtigheden af disse faktorer har mange inde for dette segment en forældet sikringsløsning, der besværliggør den daglige administration.

Et travlt sygehus eller plejehjem kan have flere tusind besøgende dagligt.
Med AEOS har du én samlet platform, hvor dine nuværende systemer kan integreres og dine tidligere investeringer beskyttes. Du får den nødvendige fleksibilitet til at kunne skabe et overblik og kontrollere alle de mange daglige adgangsrettigheder.
Et adgangskort til hver medarbejder med adgangsrettigheder til flere områder betyder at du slipper for en kompleks kontrol af adgangskort og du kan hurtigt og nemt ændre rettigheder efter dine behov også når behovet ændrer sig.
Det skaber et klart overblik, gør tingene mere simple at administrere og giver dig en langt bedre kontrol af sikkerheden.

Når sikkerheden kommer først 

Du kan prædefinere højsikringsområder der kræver ekstra opmærksomhed, eksempelvis ved medicinskabe og du kan ligeledes prædefinere kendte grupper af mennesker som læger, sygeplejersker og besøgende. Disse prædefineret indstillinger, der er lavet med udgangspunkt i netop din virksomhed gør det muligt for dig, i en pludselig opstået nødsituation, at kunne give de forskellige grupper øjeblikkelig adgang til elevatorer og alle døre, der fører til en udgang. På samme tid gør det dig også i stand til at begrænse bestemte grupper fra forskellige områder, eksempelvis de besøgende fra området med medicinskabe.

Segmenter inden for denne industri 

  • Hospitaler
  • Plejehjem