For dig der har mange sikringskrav

AEOS adgangskontrolsystemet tilpasser sig dine behov og giver dig kontrollen samt fleksibiliteten til at reagere på de mange forskellige sikkerhedsmæssige krav du som en del af det offentlige har. For dig bliver det let at opretholde en central og åben kultur, hvor du nemt kan administrere tilgængelige kontormiljøer samtidig med at du opretholder sikkerheden for både mennesker, ejendele og informationer. Offentlige og ikke-offentlige områder kan adskilles med varierende adgangstilladelser så du opretholder et højt sikringsniveau.
AEOS systemet kontrolleres centralt så du kan monitorere og administrere flere områder fra blot ét kontor og tilpasse dit sikringssystem efter dine behov også når de er komplekse og ændrer sig. Installerer du flere funktioner som kameraer, panikknapper og automatisering af låse kan du reagere markant hurtigere i tilfælde af en pludselig opstået nødssituation.

En sikring af dine tidligere investeringer?

Har du allerede en eksisterende infrastruktur og vil du gerne kunne forlænge levetiden på dine tidligere investeringer i sikringssystemer? Med AEOS systemet har du kun én platform, hvor adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning, garderobeskabe, parkerings- og samtaleanlæg er samlet. Dine medarbejdere behøvet kun et enkelt kort, hvor alle rettigheder til jeres forskellige systemer er samlet. Det betyder at du letter administrationen for dig selv om du kan give medarbejderen en mere brugervenlig oplevelse ved at anvende det samme kort til både adgangskontrol, parkering og garderobeskabe.
At have et fuldt integreret system som AEOS platformen tilbyder reducerer ejeromkostningerne betydeligt og gør vedligeholdelsen mere overskuelig for dig. Vi stiller ingen krav om størrelsen på den platform du skal starte med. Det kan være en mindre platform, som du skalerer ved at tilføje funktionaliteter og steder i takt med dine behov i organisationen ændrer sig.
Du har den centrale styring samlet ét sted og kan kontrollere at eventuelle sikkerhedspolitikker følges på alle dine lokationer.

Læs mere om hvordan systemet også kan hjælpe dig med at have kontrol over bevælgelsen af køretøjer og mennesker i din bymidte.

Segmenter inden for denne industri

  • Statslige ministerier og institutter
  • Regioner
  • Kommuner