Beskyt dit fysiske adgangskontrolsystem

Ofte ser virksomheder ikke adgangskontrol systemer som IT systemer, der er tilsluttet et netværk. Derfor er sikkerhedsprincipperne bag IT sjældent overført til adgangskontrol systemet, hvilket efterlader virksomheder sårbare overfor cyberangreb, der kan have en markant effekt.
Er du en virksomhed med et særligt behov for en ekstra høj sikkerhed? Så har du sikkert også et behov for at beskytte dine data fra start til slut i dit adgangskontrolsystem.
Nedap har udviklet end-to-end løsningen, der med de nyeste principper for kryptering og stærk autentificering indenfor IT, sørger for at du opnår en sikker kommunikation mellem alle elementer samt opbevaring af data i dit AEOS adgangskontrolsystem.
For din virksomhed øger det sikkerheden fra start til slut og du kan øjeblikkeligt genoprette sikkerheden, hvis et kort er kompromitteret.

Sikring mod både fysiske og digitale trusler

Med end-to-end løsningen gemmes og opbevares data i et sikkert modul inde i dørcontrolleren så du kan stole på dine data og sikre at kommunikationen imellem alle elementer af dine adgangskontrol er sikker. På den måde får du et højt beskyttelsesniveau mod både fysiske og digitale trusler mod din virksomhed.

AEOS end-to-end sikkerhed møder en række forskellige sikkerhedskrav i hele Europa, og anvendes allerede til at beskytte kritisk infrastrukturer i flere lande.

Læs mere om digital adgangskontrol og hvordan det sikrer din virksomhed mod cyberangreb.

Segmenter inden for denne industri 

  • Politiet
  • Forsvaret
  • Museum