Ingen skal gå på kompromis med sikkerheden

Tillid fra dine kunder bygger på at, der ikke gås på kompromis med sikkerheden – ikke engang et sekund. AEOS giver dig den højeste sikkerhed tilgængelig til at beskytte din kundes informationer og din virksomheds omdømme. Indstil nemt prædefineret regler for adgang til forskellige rum, områder eller potentielle scenarier. Drøfter du eller din kunde fortrolige informationer under et møde kan du hurtigt give rettigheder til udvalgte personer, der er autoriseret til at få adgang til lokalet. Det kan også være at du ikke ønsker at nogen får adgang uden du er informeret om det. Indstil funktionen ‘Cheif First’ så skal en medarbejder vise deres adgangskort før de tildeles adgang.

En central kontrol til lokal sikkerhed

AEOS gør sikkerhed simpelt på regionalt og kontor niveau. Din sikkerhedspolitik implementeres lokalt mens du kontrollerer og modtager notifikationer, hvis politikken ikke overholdes, centralt.
Du installerer nemt AEOS adgangskontrol, videoovervågning og tyverialarm lokalt. Går en alarm igang lokalt kan du straks se relevante optager samt hvem der havde adgang og forlod området selvom du er på hovedkontoret. Du får samtidig mulighed for at reducere antallet af falske alarmer ved at kombinere adgangskontrol med tyverialarm. Døre forbliver låst når tyveri alarmen aktiveres på den måde aktiveres alarmen ikke ved et uheld.

Segmenter inden for denne industri 

  • Pengehåndtering og transport
  • Bank