Standardisering af global sikkerhed

For globale virksomheder kan det være en udfordring at sikre en ensartet sikringspolitik på tværs at flere multinationale lokationer samtidig med at der føres en tilstrækkelig kontrol af disse så det sikres at lokale regler overholdes.
Med AEOS som din globale Security Management platformen er det muligt at standardisere de fysiske aspekter af din sikringsløsning på tværs af jeres globale organisation.
Du får en central styring til at indstille, justere og overvåge at dine politikker efterleves samt en lokal kontrol til at kunne foretage ændringer tilpasset de lokale krav.

De færreste virksomheder er i stand til at udskifte deres globale sikringssystem på én gang.

Vi ved at det er en kompleks proces at gennemføre en standardisering af din sikringsløsning på tværs af alle din virksomheds lokationer.
Derfor tilbyder vi Global Client-Programme. Et velstruktureret program, der sikrer at du drager alle fordele af en kontrolleret udrulning på tværs af din organisation.
Programmet letter og styrer hele din implementerings process  så du får mest muligt ud af din investering i AEOS platformen.

Med samarbejdspartnere i over 47 lande kan vi tilbyde en global håndtering af din adgangskontrol, alarm og videoovervågning.
AEOS platformens implementering i mere end 67 lande er din garanti for en ensartet levering og lokal support.

Læs mere om hvad vores Global Client Program kan tilbyde din organisation.