Har du råd til ikke at reagere?

Både du og vi ved at en uhensigtsmæssig indtrængning på dit område kan have fatale konsekvenser. Det kan være alt fra forurenet vand, et stort strømsvigt eller lækkede data.
Er mange af dine områder fjerne lokationer med en lav bemanding så gætter vi på at beskyttelse af dine medarbejdere står højt på din prioriteringsliste. AEOS softwaren integrerer adgangskontrol, videoovervågning og tyverialarm i én platform.
Du kan fra samme platform kontrollere og monitorere alle dine lokationer samt evaluere hændelser hurtigt og præcist fordi du på forhånd kan prædefinere et navneopråb af, hvor der er medarbejdere tilstede samt, hvor der skal reageres med en øjeblikkelig handling.
En hurtig reaktion beskytter både dine medarbejdere og dine lokationer.

Kontrol fra ét sted – selv fra en lang distance

Skab et klart overblik over aktiviteter på alle dine lokationer ét sted med det intuitive AEOS Dashboard. Du får en central kontrol til at overvåge adgang og kan straks aktivere ekstra sikkerhedsforanstaltninger på et område når der er behov for det. Du kan på forhånd opsætte en række prædefinerede politikker som eksempelvis at ingen medarbejdere kan få adgang til et område på egen hånd og at når en medarbejder forlader din virksomhed fjernes alle rettigheder automatisk. AEOS gør det simpelt, effektivt og er yderst sikker for dig at anvende systemet. En ideel platform til at sikre et lands kritiske nationale infrastruktur.

Segmenter inden for denne industri

  • IT og hosting