Vitani Security søger teknisk supporter(e)

d. 23. februar 2023

Opdatering d. 12/6 – stillingerne er besat!

Vitani Security tilbyder Nedap AEOS adgangskontrolløsninger til det nordiske og globale marked og har 20 års erfaring med innovative og integrerede løsninger, der matcher kundernes behov for adgangskontrol og alarmhåndtering. Vi søger lige nu en eller flere teknisk supporter(e):

Allround teknisk supporter(e)

Du får en unik mulighed for at arbejde med alle de nyeste teknologier, herunder bl.a. biometri og avancerede softwareløsninger. Vores kunder tilbydes løsninger, som spænder vidt fra enkeltstående systemer til store, integrerede sikringssystemer med integreret adgangskontrol og alarmhåndtering.
I rollen som teknisk supporter vil du indgå som en naturlig del af vores dygtige support team, hvor din primære opgave naturligvis vil være at yde teknisk support til vores kunder – hvor omdrejningspunktet er AEOS adgangskontrolløsninger.

Der er tale om en attraktiv stilling med store muligheder for den rette, hvor det nøjagtige ansvar aftales i forhold til dine kompetencer og udviklingsønsker.

Læs hele stillingsopslaget her:

Vi tilbyder en masse faglige udfordringer og ansvar

Du bliver en del af en virksomhed, der er i sund vækst og har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er en virksomhed hvor innovation og høj faglighed er i højsæde og derved er vi gode til at sparre med hinanden og udnytte hinandens kompetencer på tværs af forretningsområderne.

Sammen løser vi opgaverne bedst!

Kan du genkende dig selv i stillingen? 

Så send os din ansøgning og CV allerede i dag til job@vitani.com. Vi afholder løbende samtaler.