Vitani A/S og Vitani Building Control A/S har fået ny administrerende direktør

De to ejere af Vitani, Lars Kornbek og Claus Nielsen, samt bestyrelsen for Vitani Group har besluttet at ansætte en ny administrerende direktør pr. 20. april 2023 for at styrke ledelsen og dermed skabe de bedste forudsætninger for at fortsætte den spændende vækstrejse for både Vitani A/S og Vitani Building Control.

Valget er faldet på 55-årige Jens Søndergaard, der er en erfaren erhvervsleder, som i mange år har arbejdet med netop udvikling af vækstvirksomheder, idet Jens både har opbygget egen virksomhed fra bunden, og de seneste godt 10 år via en stilling som investeringschef hos CAPNOVA A/S.

Jens er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen og startede sin erhvervskarriere i den finansielle sektor, hvorefter han i en årrække arbejdede i IT-branchen.

Jens udtaler følgende: ”Vitani er en fantastisk spændende virksomhed med stærke produkter, løsninger og kompetencer samt dedikerede medarbejdere. Vitani befinder sig derudover i spændende brancher med stort vækstpotentiale, og jeg ser derfor gode vækstmuligheder for både Vitani Security og Vitani Building Control.

Jeg har stor respekt og ydmyghed overfor det som Lars og Claus har startet, og som de sammen med medarbejderne har opbygget, og jeg ser meget frem til at være med til at udvikle og vækste virksomheden yderligere de kommende år.

Det er for mig også et stort plus, at virksomheden har en erfaren og professionel bestyrelse, som sammen med ledelsen arbejder målrettet med udvikling af vækststrategier for Vitani”.

Jens er tillige bosat privat i Viborg, hvilket for begge parter gjorde valget endnu mere oplagt.

Lars Kornbek har ønsket de kommende år at fokusere udelukkende på salg og forretningsudvikling og med ansættelsen af en ny administrerende direktør er dette ønske blevet opfyldt. “Vi har ambitiøse planer med den nye strategiske 5-års plan og vi glæder os meget til at udvikle forretningen yderligere i samarbejde med vores partnere. Personligt ser jeg meget frem til at kunne fokusere på denne del og med Jens ved roret er vi sikre på at organisationen også løbende vil blive udviklet, så den kan håndtere vores vækst.“, siger Lars Kornbek.

Kort om Vitani:

Vitani A/S er grundlagt i 2003 og består i dag af 2 forretningsområder; Vitani Security og Vitani Building Control.

Vitani Security har over 20 års erfaring med at levere innovative og integrerede løsninger til adgangskontrol og alarmhåndtering. Vitani Security er forhandler af Nedap AEOS adgangskontrolløsninger i Norden samt globalt.

Vitani Building Control tilbyder løsninger og kompetencer inden for moderne CTS-løsninger, herunder Privas cloudbaserede CTS-system samt prædiktive indeklimastyring.

Ny-direktoer