Vi har en ledig plads på Vitani-holdet – er det dig vi mangler?

d. 25. september 2023. OPDATERET D. 5. APRIL 2024 – VI SØGER STADIG

Vi søger en CTS-tekniker, maskinmester eller tilsvarende 

Kunne du tænke dig at være med til at føre den næste generation af bygningsautomatik ud i markedet i samarbejde med et stærkt team og et stærkt partnernetværk? Og brænder du ligeledes for energioptimering, CO2-reduktion og den grønne omstilling, så er det muligvis dig, vi søger.

Vi tilbyder en masse faglige udfordringer og ansvar

Vi har forrygende travlt hos Vitani Building Control og søger derfor en ny kollega, der vil komme til at arbejde tæt sammen med vores daglige leder og driftsansvarlige. I stillingen vægtes selvstændighed og ansvarlighed højt, idet du vil få ansvaret for at udrulle intelligente løsninger til nye såvel som eksisterende slutkunder i samarbejde med vores partnere.

Vitani Building Control udbyder Priva BMS-løsninger som de eneste på det danske marked. Priva er et hollandsk firma, der er førende indenfor cloudbaserede intelligente bygningsløsninger.

Du bliver en del af en virksomhed, der er i sund vækst og har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er en virksomhed hvor innovation og høj faglighed er i højsæde og derved er vi gode til at sparre med hinanden og udnytte hinandens kompetencer på tværs af vores to forretningsområder.

Læs mere om stillingen her: Vi søger en CTS-tekniker, maskinmester eller tilsvarende