– Loading Bay Management – 

En stor logistikkunde i Finland har oplevet et behov for et bookingsystem til lastbilerne, som kan linke til og kontrollere adgangsport og lastepladser. For at kunne løse dette behov har vi udarbejdet en løsning med integration af AEOS-platformen.

Hvad går det ud på?
Et bookingsystem til lastbiler, der foretager en levering/afhentning hvad enten der foreligger en booking i forvejen eller ej. Der ønskes et behov for at skabe overblik over de lastbiler, der kommer ned i området og holde styr på reservationerne i systemet. De ansatte kan derefter planlægge, hvor lastbilerne skal køre hen og chauffører vil blive præsenteret med disse oplysninger på en skærm ved ankomsten, når deres nummerplader er scannet. 

Integration med AEOS
Alle lastepladser (loading bays) er udstyret med et trafiklys og en sensor, der registrerer om et køretøj er parkeret på pladsen. Derefter registreres nummerpladen og hvis der er booket på forhånd kan lastbilen via et grønt lys køre ind på pladsen. Hvis der ikke er booket i forvejen kan lastbilen køre hen til et venteområde. Sensorerne er koblet op på AEOS og giver besked på om der holder en lastbil eller ej. Et grønt lys indikerer, at lastbilen kan køre ind på lastepladsen og informationer køres gennem AEOS.

Fordele:

      • Systemet sikrer, at der ikke forekommer flere reservationer til én lasteplads
      • Skaber overblik
      • Minimerer administrationsomkostninger.