– Energiforum Danmarks årskonference 2020 –

Det har været to spændende dage med inspirerende indlæg, udstillinger, workshops, networking, vidensdeling og socialt samvær. Disse ingredienser er med til at danne gode forudsætninger for at nå i mål med klimavisionerne.

Tak til de besøgende, som var forbi vores stand, hvor vi fik rigtig gode snakke om alt fra kunstig intelligens, IoT, energifleksibilitet, Space Management og indeklima til antallet af besøgende på toiletterne via. vores IoT-sensorer placeret herved.

Den medtagne Phillips Hue samt indeklimasensor fik også en del opmærksomhed, da denne visuelt viser Co2-niveauet i et lokale. Lyser lampen grøn så er Co2-niveauet tilfredsstillende, men lyser lampen derimod gul eller rød, så skal der sættes ind for at nedbringe Co2-niveauet i lokalet – heldigvis lyste lampen det meste af dagen grøn.

Derudover fik vi også mange gode snakke omkring vores spændende projekter for henholdvis ELFORSK og EUDP. Vi afholdte en konkurrence på vores stand, hvor vi trak lod, blandt de deltagende, om en garanteret plads i ELFORSK-projektet – også kaldet PEKIVE.

Der skal ligeledes lyde et tillykke til Thomas Rysgaard fra Bygningsstyrelsen, der løb med Energi- og miljøprisen 2020. Prisen gives til en virksomhed/person, der har opnået væsentlige resultater på energiområdet og som også er lykkedes med at udbrede kendskabet til resultaterne og metoderne.