Detektor Award for en innovativ produkt præstation

Under dette års Sectech messe i København blev der igen afholdt den traditionsrige sikkerhedsbanket, hvor årets bedste sikkerhedsprodukter blev hædret ved overrækkelsen af de prestigefyldte Detektor Awards. Intet mindre end to af vores leverandører var nomineret i samme kategori for en innovativ præstation med et adgangskontrol produkt.

Vi er stolte over, på vegne af Suprema, at modtage prisen for en innovation produkt præstation tildelt BioEntry W2, en robust fingeraftryks scanner til adgangskontrol.

Med på scenen var også Nedap Identification Systems, der ligeledes modtog prisen for en innovativ produkt præstation for deres MOOV, verdens første adgangskontrol system specielt designet til køretøjers indgang i byer, industriområder og parkeringspladser.

Tak til alle de besøgende vi havde fornøjelse af at have forbi på vores stand under dette års Sectech, vi ses samme sted i år 2018.

– Det næste store møde for den danske og skandinaviske sikkerhedsbranche bliver på messen Security User Expo, den 27.-28. september 2017, som for anden gang finder sted i Bella Center. Her vil du også kunne møde Vitani Security.