CERTEGO bydes velkommen som Enterprise Partner

D. 7.12.2021

Vi kan med stor glæde byde CERTEGO velkommen som Enterprise Partner hos Vitani Security. CERTEGO er en førende, nordisk leverandører af komplette sikkerhedsløsninger og er repræsenteret med 69 afdelinger i Norden, hvilket giver en unik lokal tilstedeværelse. CERTEGO projekterer, installerer og administrerer sikkerhedsløsninger inden for stort set alle brancher på det nordiske marked.

Vi har i CERTEGO stort fokus på strategi og på at positionere os endnu stærkere i markedet og dermed flytte mindsettet og opfattelsen i markedet – fra “låsesmedsvirksomhed” til nu at tilbyde vores kunder komplette sikkerhedsløsninger. Med Vitani Security har vi fået en tæt strategisk samarbejdspartner, og vi glæder os meget over at kunne udvikle vores forretning og dermed tilbyde vores kunder Nedap AEOS-løsninger. De mange fordele, der er forbundet med AEOS, herunder fleksibiliteten, åbne standarder og et væld af integrationsmuligheder med tredjepartssystemer gør platformen særdeles attraktiv, og vi har allerede nu gang i flere spændende projekter, som omfatter AEOS.“, fortæller Jesper Mølbach Thomsen, Managing Director ved CERTEGO.

“Vi har samarbejdet med CERTEGO i et par år nu og de har i dén grad eksekveret. De har formået at forstå værdien af, hvad vi i samarbejde kan bringe slutkunderne. Vi er meget glade for at have fået CERTEGO ombord som Enterprise Partner nu, og vi ser meget frem til et fortsat tæt samarbejde.“, fortæller Michael Skaaning Johansen, Vitani.

Vitani_Certego_partnerskab