Bravida Fire & Security bydes velkommen som Solution Partner

d. 27. april 2021

Der skal lyde et stort velkommen til Bravida Fire & Security, som er blevet Solution Partner hos Vitani Security. Bravida Fire & Security leverer løsninger og serviceydelser til offentlige og private virksomheder, alt fra kontorbygninger, stadions og industri til højrisikoområder inden for f.eks. forsvaret, politiet, kriminalforsorgen, energisektoren og medicinalbranchen. 

”Med Vitani Security får vi en strategisk samarbejdspartner og vi ser meget frem til at vi kan udvikle vores forretning, så vi også kan tilbyde vores kunder Nedap-løsninger. Bravida vil gerne tilbyde de bedste produkter på markedet og med Vitani og AEOS’ fleksible platform kan vi nu løse de behov vores kunder har i relation til Nedap-løsninger. Vi ønsker ligeledes også at udfordre vores teknikere og de vil rigtig gerne udfordres og derfor uddanner vi en del teknikere i Nedap AEOS”, fortæller Martin Andersen, Servicechef Bravida Fire & Security.

”Vi er glade for at have fået Bravida Fire & Security ombord og ser meget frem til det fremtidige samarbejde hvor vi kigger ind i spændende projekter”, fortæller Michael Skaaning Johansen, Vitani.