Vi søger lige nu en Account Manager til Vitani Building Control

D. 31. maj 2022

Kunne du tænke dig at være med til at føre den næste generation af bygningsautomatik ud i markedet? Vi søger lige nu en engageret, handlekraftig og struktureret Account Manager, der kan varetage ansvaret for nysalg hos Vitani Building Control.

Med direkte reference til CEO og Co-Founder, Lars Kornbek, vil du få det overordnede ansvar for at opbygge forretningsområdet Vitani Building Control. Dine ansvarsområder vil således ændre sig i takt med, at du får flere kunder ombord.

Dine primære ansvarsområder som Account Manager kan dog sammenfattes til:

  • Kortlægning og afdækning af markedet i forhold til muligt partnernetværk og mulige slutkunder til Vitani Building Control
  • Opsøgende salg og opbygning af partnernetværk
  • Opsøgende salg til store slutkunder

I forlængelse af ovenstående supporterer du nye partnere i beregning af tilbud, ligesom du samarbejder med og afdækker mulige synergier med virksomhedens forretningsområde ”Vitani Security Management” og bistår i implementeringen af lignende salgsmodeller, hvor det giver mening.

Du finder hele stillingsopslaget HERMINDWEISS varetager rekrutteringsprocessen og det er også via deres hjemmeside du skal oploade din ansøgning.