En øget fokusering på bygningsautomatik hos Reguvent

d. 7. juli 2021

Reguvent har gennem de sidste 40 år stedfæstet sig på det danske marked indenfor ventilation og er eksperter i at levere kundetilpassede ventilationsanlæg til virksomheder indenfor såvel industri, administration og institutioner. Nu øger Reguvent deres fokus på bygningsautomatikken (rumstyring med lys, varme og ventilation) til stor glæde for Vitani Building Control.

Morten Poulsen er i den forbindelse blevet ansat i stillingen som CTS-projektleder hos Reguvent og har fået til opgave at øge kendskabet til bygningsautomatik i markedet samt lede installationsteamet gennem hele projekterings- og afleveringsfasen.

Reguvent er en mangeårig partner hos Vitani Building Control, som har over 30 års erfaring med CTS-anlæg fra Priva og dermed besidder en dybdegående viden samt stærke og unikke kompetencer indenfor CTS-anlæg fra det hollandske firma.

Anders Nebel Jørgensen, Vitani fortæller følgende omkring samarbejdet med Reguvent: ”Reguvent er en god CTS-samarbejdspartner og med Morten Poulsens nye position som CTS-projektleder får han en mere central placering i tilgangen til kunderne, som gavner både Reguvent og Vitani Building Control. Vi glæder os over det fortsatte gode samarbejde”.

Morten Poulsen, Reguvent udtaler følgende: “Gennem de sidste år har vores samarbejde med Vitani, som vores meget tætte leverandør af Priva udstyr, udviklet sig særdeles positivt til et velfungerende teknisk funderet koncept mod totalleverancer af bygningsautomatik og energistyring i bredeste forstand. I Reguvent glæder vi os meget over at kunne bringe denne fælles ekspertise ud til hele Danmark.“

Reguvent og Vitani