En ny spændende efteruddannelse/AMU-kursus med IoT på agendaen

d. 27. april 2021

IoT på agendaen

EVU (El- og vvs-branchens uddannelsessekretariat) udarbejder i år en ny og spændende efteruddannelse/AMU-kursus, som Vitani er med til at udvikle fagligt kursusmateriale til.

Kurserne, der vil blive afholdt på erhvervsskoler, er henvendt til faglærte med en el- eller vvs-teknisk baggrund. AMU-kurserne har Internet-of-things som omdrejningspunkt og kursusdeltagerne vil på 3 kurser med i alt 6 kursusdage have opnået en dybdegående indsigt og viden om de forskellige IoT-teknologier, hvilken værdi IoT bibringer i deres faglige hverdag, forskellige IoT-sensorer og anvendelsesmuligheder, hands-on opgaver og sidst, men ikke mindst hvordan man kan kombinere IoT-data til nye indsigter.

Vi er meget stolte over at kunne få lov til at være med til at sikre at installationsbranchen fastholder deres høje faglige kompetenceniveauer samtidig med at IoT teknologien indgår som et nyt værktøj i værktøjskassen. Vi glæder os over at endnu flere vil arbejde med IoT i fremtiden, da intelligente og energieffektive bygninger bliver afgørende for at nå i mål med klimamålene.