Vi er at finde på årets Energiforum konference

Vi er igen at finde på stand 24 på årets Energiforum, der afholdes d. 3-4 marts – kom forbi og få en snak om de nyeste tendenser indenfor bygningsindsigt, Space Management, IoT, kunstig intelligens, indeklima og meget mere. 

Årets tema er sådan når klimavisionerne hverdagen. Der foreligger en generel politisk velvilje til at accelerere den grønne omstilling, men der skal handling til fra alle niveauer, således vi alle går i den samme grønne retning.

De to dage på Nyborg Strand bliver fyldt med gode snakke, videndeling, networking samt spændende indlæg og workshops. Et nyt tiltag i år er “Udstillernes hjørne” – her får syv udstillere, med noget på hjerte, scenen og mikrofonen i Glasfoyeren bag udstillingen. Vi har et indlæg tirsdag d. 3 marts kl. 14:15, hvor vi vil tale om hvordan den kunstige intelligens fungerer i danske bygninger og hvordan denne kan optimere på energiforbruget. 

Derudover har vi et indlæg, i det officielle program, onsdag d. 4 marts kl. 10.10 sammen med Mikkel Baun Kjærsgaard, SDU. Her stiller vi skarpt på de uanede muligheder IoT giver for indsigt i vores bygninger og hvordan vi prioriterer disse.

I år, er der som noget nyt, gratis deltagelse for udstillernes kunder om onsdagen fra kl. 12-15 – og du er mere end velkommen. Du tilmelder dig via nedenstående link. 

Ses vi? 
https://www.energiforumdanmark.dk/kursusoversigt/3-4-marts-energiforum-2020/