Netværkskonferencen 2018 i Kolding

Innovationsfabrikken i Kolding dannede i år rammerne for EnergiForum Danmark’s Netværkskonference og med sine plantevægge og inddørs vandløb, var der god grobund for innovative tanker.

Der blev netværket og snakket om ‘fake news’, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad der er ‘korrekte’ data og vi viste, hvilke værktøjer vi anvender til indsamling af data og hvordan vi går fra rå data til handling – også med de rigtige værktøjer.
Skal vi styre efter det vi måler eller måle det vi styrer efter? Det fortalte Vitani’s egen energikonsulent Henrik Vendelbo om i et oplæg sammen med Albertslund Kommune. De fortalte om de konkrete muligheder ved brug af de korrekte data på den korrekte måde – og de faldgruber der kan følge med.

 

Vil du læse om, hvad Vitani ellers kan tilbyde?

Vitani – Forside

Derudover blev der også uddelt EnergiForum Danmark’s Innovationspris 2018, udpeget af et skarpt dommerpanel og konferencens publikum selv. Vitani var nomineret med produktet ‘Vitani IoT-server’ og løb med sejeren!
Denne cloud-baserede løsning adresserer udfordringerne som mange bygningsejere står med i forbindelse med overvågning, drift og styring af en bygningsportfølje og da data leveres i skyen, er det en kabelfri løsning.
Vil du høre mere om, hvordan IoT-serveren kan hjælpe dig? Kontakt vores sælgere på salg@vitani.com

Du kan læse om de andre nominerede på Energiforum Danmark’s hjemmeside

Innovationsprisen 2018