Energiledelse – jeres vej til en bedre forretning

Stort set alt energiforbrug bestemmes i sidste ende af mennesker. Det er godt nyt for alle, for det betyder, at forbruget kan styres. Det giver din virksomhed en lang række fordele. I dette blogindlæg fra vores partner Scanenergi A/S, kan du læse meget mere om hvad Energiledelse er, og dermed hvilke fordele din virksomhed kan opnå ved at indføre det.

Til eksempel kan det nævnes, at man ofte opnår op til 10 % besparelse på virksomhedens samlede energiomkostninger, alene via adfærdsregulering. Dertil kommer besparelserne fra de tekniske projekter, I måtte vælge at gennemføre; eks. optimering af ventilations-, køle- eller trykluftanlæg, udskiftning af lyskilder til LED, osv., hvor forbruget kan reduceres med op til 50 % på det enkelte delområde.

Derudover har I mulighed for at få tilskud til de tekniske projekter. Og hvis energiledelsen bliver certificeret i forhold til ISO 50001, er det også stadig muligt at opnå tilskud til PSO afgiften (læs i øvrigt mere om hvad der sker med PSO’en her).

OMEGA EMS er det optimale IT-system til at understøtte energiledelsesopgaven. Dermed har du og din energirådgiver konkrete facts ved hånden, når projekter skal identificeres, gennemføres og dokumenteres.