En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

Tag vare på alle de tekniske installationer

Med det stigende fokus på energiforbrug og indeklima i bygninger, er betydningen af komfortanlæggenes opbygning, samt styringernes funktionalitet, intelligens og brugervenlighed steget markant de senere år. Det gælder ved nye bygninger, men i høj grad også i eksisterende bygninger hvor der tit er anlæg med gode optimeringsmuligheder, der kan resultere i et lavere energiforbrug samt give en bedre økonomi og komfort.

Som rådgiver hjælper vi dig med at tage vare på alle tekniske installationer som har indflydelse på energiforbruget og indeklima som ventilation, varme, lys, vinduer, solafskærmning. Vi skaber en forståelse mellem de enkelte teknikleverandører gennem vidensdeling og sørger for at afholde kurser, der uddanner rådgivere i opbygning af paradigmer for teknisk bygningsautomatik.

Sammen med dig som rådgiver finder vi leverandører af Building Management systemer der kan løse din kundes opgaver og vi sikrer at du har adgang til et projektstyringsværktøj, der håndterer fremdriften på dine projekter.

KURSUSOVERSIGT

Kontakt os på salg@vitani.com for høre ind til kursernes afholdelse.