En bæredygtig og grøn profil

"Der er opnået store energibesparelser - mellem 35-38 % på samtlige lokationer" siger Henrik Seemann, Bygningsansvarlig hos PostNord i Danmark, Norge og Finland.

Bygningsreglement vendes til en fordel

“Med de mere eller mindre komplicerede ønsker om energi og betjeningsvenlige løsninger, har der selvfølgelig været behov for support og service."
Preben Poulsen, Systemansvarlig hos Mariagerfjord Vand.

Udvidelsen der skabte en grønnere profil

“Hos Ejner Hessel i Roskilde har man udvidet forretningen og alligevel formået at spare 43% på energiforbruget.”
Thomas Nejsum, EL:CON.

En unik komfortoplevelse for alle

Forskellige områder i din bygning anvendes ofte på forskellige måder og derfor vil oplevelsen af komforten også opleves forskelligt. Mødelokalerne kræver måske en anden kontrol af klimaet end kontorområdet og fællesområdet mens temperaturen i træningslokalet skal være tilsvarende et fitnesscenter. Forskellen imellem hospitaler og hoteller er endnu større.

Individuel komfort
Derfor har vi fokus på at tilbyde en løsning der giver dig den fulde kontrol af din varme, køling, ventilation, lys og beskyttelse mod solen for ethvert område af din bygning. Ved at linke din installation til vores kontrolsystem kan du nemt sætte dit ønsket klima simpelt og endda individuelt for hvert område på ethvert givent tidspunkt af dagen.

Står du midt i organisatoriske forandringer? Så kan du simpelt reorganisere individuelle præferencer uden at disrupte de eksisterende. Komplekse og omfattende investeringer i at ændre installationen er ikke nødvending.
Resultatet; mere individuel komfort, et mindre energiforbrug og lavere installationsomkostninger.

Område kontrol
Kunne det ikke være rart hvis brugerne af din bygning selv kunne indstille deres eget optimale klima? Det kan de med vores løsninger.
Uanset om det omhandler arbejde, indkvarteringsområder i kontor-, uddannelses-, sundheds-, hotel eller kollektive faciliteter; bliver ønsker til individuel klima en realitet med denne skabt til at måle løsning.
På den måde gør vi klimakontrol personlig.

LEVERANDØR
KEY BENEFITS

En unik komfortoplevelse for alle

Det ønskede klima opnås nemt – alle steder og på alle tidspunkter

Mindre energiforbrug og lavere installationsomkostninger