Den grønne omstilling

Vi ser mange kommuner have en eksponentiel stigende fokus på at opnå effektivitet og analyse af energiforbruget i deres bygninger.
Mange travle medarbejdere og flere bygning på forskellige lokationer, vil med et intelligent CTS-anlæg (Building Management System) kunne få hjælp til at mindske spildte ressourcer og udgifter ved kun at anvende de nødvendige ressourcer.
Alle jeres systemer – ventilation, varme, lys og aktivitet – samles i ét system, hvor de alle behovstyres ud fra jeres bygninger og medarbejdere.

Et kontinuerligt fokus på at optimere energiforbruget og forbedre indeklimaet 

Måske har I over en årrække gennemført en række energirenoverende projekter og er nu klar til at tage det næste skidt – måske er I først lige gået igang med energibesparelser.

Uanset niveauet så er næste skridt at arbejde digitalt med energioptimering både for at opnå nye energibesparelser eller for at komme igang med at identificere jeres muligheder.

Mængden af varme og ventilation i et lokale er en individuel sag. Der skrues op for varmen, kort tid efter åbnes der et vindue og i farten glemmer man at slukke lyset.
En intelligent styring sikrer at I opnår et bedre indeklima ved hjælp af en optimering af ventilationen med indeklimasensorer og af varme, ventilation og lys. På den måde kan jeres bygninger og lokaler styres ud fra behovet og sikre at der lukkes ned for energiforbruget når der ikke er aktivitet.

Vi bygger vores løsninger til dig på faktiske data om bygningernes anvendelse, drift og forbrug med et formål om at sænke jeres driftsomkostninger, forlænge jeres udstyrs levetid og øge komforten i alle kommunens bygninger.

Segmenter inden for denne industri 

  • Kommuner