Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

"Med kombinationen af BroBizz og AEOS som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten."

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør Vejle Havn

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum 

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Videoovervågning

Videoovervågning med AEOS.

AEOS er baseret på åbne standarder så du kan tilpasse dit system til dine behov. For at forbedre AEOS funktionaliteterne yderligere kan du vælge mellem flere forskellige integreret video management systemer som Milestone, Genetic og Avigilon.
Få et klart overblik over hele din organisation ved at:

Anvende et hvilket som helst IP kamera uden at få behov for at kable, få eksterne drivers eller specifikt digital eller netværks video optager.
Gemme optagelser på et standard lagrings medie som NAS eller SAN server, centralt eller lokalt.
Tilføjelse af flere personer med adgang til at se og kontrollere optagelser gør det muligt for dig at kontrollere events som du ønsker det fra en enkelt brugerflade.
Skab links mellem video overvågning, adgangskontrol eller intercom til visuelt at verificere identiteten af personer der ønsker adgang.
Forbind video information til enhver indgang/udgangs event

Udvid AEOS med Milestone XProtect® Corporate integrationen

Integrationen mellem AEOS og Milestone XProtect® Corporate tilbyder en løsning til kunder uden security management som har behov for en kombineret video og adgangskontrol. Integrationen giver en web-baseret kommunikation imellem XProtect Corporate Management Serveren og AEOS serveren, hvilket tillader adgang til systemet fra enhver computer med en hvilken som helst web browser.

Videoovervågning der dækker ethvert behov

Videoovervågning fra Avigilon kan med egen produktion af produkter der spænder fra 1 – 30 Megapixel kameraer, avanceret video management software High-end video analyse produkter dække ethvert behov. Fokus er lagt på brugervenlighed og med unik høj hastighed i betjenings softwaren virker selv avanceret video nemt og håndterligt. Opgraderinger, opdateringer foregår ubesværet og smidigt og helt automatisk.

LEVERANDØRER

Videoovervågning
Avigilon
Milestone