AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Software Services

Vidste du at vi også er et softwarehus med egen udviklingsafdeling?

Vi er ikke blot en leverandør af hardware og AEOS-softwaren som adgangskontrolsystem. Vi er også et software udviklingshus der inhouse har en kompetent udviklingsafdeling med en række dygtige medarbejdere, der har specialiseret sig i softwareudvikling.

Derfor kan vi kalde os specialister i integration af alle de delelementer der indgår i et komplet sikringssystem; tyverialarmanlæg (AIA), tredjeparts adgangskontrolsystemer (ADK), brandanlæg, tidsregistreringer af medarbejdere, bookingsystemer til leje af biler, halfaciliteter eller lignende samt integration og brug af data i eksisterende HR systemer.

Kort fortalt tilpasser vi adgangskontrolsystemet til de behov det skandinaviske marked har og de trends der hele tiden er i udvikling.
For virksomheder har denne fleksibilitet og mulighed for behovsstyret og tilpasset adgangskontrol en stor betydning for den daglige drift og muligheden for at investere i en løsning der kan skaleres i takt med en virksomheds parathed.

Vi leverer ikke et standard produkt eller adgangskontrolsystem men en løsning, hvis eneste formål er at være værdiskabende for vores kunders forretning og medarbejdere.

Mulighederne er mange og du kan helt uforpligtende kontakte os for vejledning eller rådgivning omkring, hvordan en adgangskontrolløsning kan tilpasses jeres konkrete behov eller ønsker.

DATAMANAGER
DataManager kan benyttes som link imellem forskellige adgangskontrolsystemer. Det betyder at man kan benytte Nedap AEOS som det overordnede managementsystem, og fortsætte med at anvende et eller flere eksisterende adgangskontrolsystemer i en overgangsperiode eller som en permanent løsning.
Vitani DataManager modulet gør integration og synkronisering mellem Nedap AEOS og andre systemer nemt og fleksibelt.

INTEGRATIONMANAGER

IntegrationManager kan benyttes som link mellem Nedap AEOS og flere andre forskellige systemer, typisk inden for HR systemer, hvor modulet nemt kan importere data fra en kundes eksisterende systemer og integrere de valgte data i Nedap AEOS. Importering af person eller kortholder data til Nedap AEOS kan konfigureres op til at benytte forskellige datakilder. Den høje grad af fleksibilitet gør at IntegrationManager modulet kan benyttes til en enkeltstående overførsel eller en kontinuerlig import af data baseret på en række definerede skemaer.

BOOKINGMANAGER
BookingManager er en løsning, der anvendes til integration af bookingsystemer med energistyringssystemer og AEOS adgangskontrolsystemet fra Nedap.
En integration imellem booking- og adgangskontrolsystemet betyder at der gives mulighed for at automatisere en række forskellige daglige driftsopgaver.
Vitani BookingManageren kan integreres i både nye og nuværende installeret bookingsystemer.