AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

En sikringsspecialist du kan ringe til

Vi tror på, at vi skaber bedre sikkerhedsløsninger for vores kunder når rådgivere og producenter arbejder sammen – og dét er hvad det handler om. Som rådgiver kender du dine kunders behov. Vi arbejder med den nyeste teknologi til at imødekomme disse behov på daglig basis. Ved at udveksle viden og erfaring sikrer vi, at vi giver slutkunden et sikkerhedssystem, der virkelig imødekommer dennes behov.

Vi tilbyder at du kan trække på vores specialister og vores mangeårige domæneerfaring. Vi kan samtidig tilbyde “a single point of contact”, der supporterer dig i dine projekter – ligefra spørgsmål omkring design til estimater samt udformning af udbudsmateriale.  

Lunch’n Learn sessioner – kun for dig som rådgiver

Vi ved at din tid er kostbar og at alle minutter tæller i en travl hverdag – vi ved også at uden mad og drikke dur helten ikke. Vores Lunch’n Learn sessioner kombinerer uforpligtende din frokost med et møde omkring et emne du ønsker at vide mere om for herved at styrke din viden og kompetencer – på den måde får vi det bedste ud af din tid.

VÆLG IMELLEM FLERE LUNCH'N LEARN TEMAER

Introduktion til adgangskontrol 

Introduktion til MorphoWave

Introduktion til HID Signo

Introduktion til langtrækkende identifikation

BOOK DIN LUNCH'N LEARN SESSION

Klik på nedenstående link og book din session allerede idag.

Husk at angiv det tema du ønsker samt den dato du ønsker sessionen skal ligge.