AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Kun en fælles indsats skaber succes

Det handler om at arbejde sammen og om at vinde projekter uden at have barrierer der står i vejen.
Det er derfor vores partnerprogram er baseret på gennemsigtighed. Ingen skjult agenda eller overraskelser.
Vi tror på at succesfulde løsninger ikke alene bygges på valget af produkter.
Derfor er det vores mål at samarbejde intensivt med alle vores partnere. Et samarbejde der bygger på fair og gennemsigtige betingelser fordi vi ved at stærke partnerskaber kun kan bygges på troværdighed og tillid.

Vi vil spille med vores partnere og sammen bruge tiden på at gøre slutkunder fortrolige med at vi er det sikre valg.

Sammen flytter vi markedet
Sandsynligheden for at du ved præcis, hvilke sikkerhedsforanstaltninger dine kunder har behov for om fem år er relativ lille, derfor skal vi sammen sikre kunderne får den rette langsigtede løsning.
Nedap AEOS softwaren opdateres og forbedres kontinuerlig så du altid kan sikre og holde systemerne hos dine kunder up-to-date.
Med AEOS kan du starte småt og gradvist bygge flere funktionaliteter op eller du kan integrere AEOS med eksisterende systemer for at forbedre driften og forlænge din kundes investering.

CERTIFICERET PARTNERPROGRAM

Vitani partnere er integratorer med erfaring inden for sikring og med kendskab til adgangskontrolprojekter. Alle partnere tilbyder, sælger, installerer og servicerer selvstændigt Nedap AEOS installationer.
Hver partner har fuld kontrol over dennes position i partnerprogrammet og i hvilket omfang denne ønsker at udforske de mange muligheder i AEOS systemet.
Partnerprogrammets niveauer er alle primært drevet af kompetence.

En Installatør har en basis teknisk viden omkring sikringsløsninger og systemer. En Installatør handler dagligt hardwarekomponenter eller iVitos produktet hos Vitani. En installatør er ikke tildelt nogen særlig rabatsats på AEOS prislisten og har ikke nogen supportrettigheder inkluderet. En Installatør kan forvente samarbejde med Vitani omkring de almindeligt tilgængelige salgs- og marketingmaterialer.

En Solution partner har samme kvalifikationer som en Installatør men er i stand til at skabe yderligere værdi for kunderne med AEOS. En Solution Partner har via Vitanis tekniske samt salg- og projekteringskurser en overordnet viden omkring AEOS og kan tilbyde mere sofistikerede adgangskontrolløsninger, hvor de er i stand til at integrere video eller alarmfunktionaliteter. En Solution Partner kan forvente samarbejde med Vitani omkring tilbud, udbud og teknisk support.

En Enterprise partner har samme kvalifikationer som en Solution Partner, men har en omfattende viden omkring AEOS forankret på flere teknikere. Værdien en Enterprise Partner kan tilbyde er af den højeste kvalitet og sikret på et organisatorisk niveau. Frem for alt har en Enterprise Partner en solid track record med AEOS projekter. Enterprise Partnere kan forvente et intensivt samarbejde med Vitani omkring kundetilgang, lead generering, systemdesign og udvidet supportrettigheder.

AEOS KURSUSPROGRAM

Derfor elsker teknikerne AEOS – Skab præcis det DU har behov for
AEOS tillader dig at slippe din kreativitet fri. Som med et sæt byggeklodser giver AEOS dig muligheden for at bygge løsninger tilpasset din kundes behov. Tænk at at kunne optimere flowet ved hjælp af en avanceret konfiguration eller at kunne forbinde porte med identifikation af køretøjer og adgangskontrol. Muligheden for at kunne konfigurere systemet kombineret med rig mulighed for at kunne udvide og integrere giver dig næsten en ubegrænset frihed.

Udnyt det fulde AEOS potentiale med vores tekniske kurser
Partner programmet giver adgang til vores tekniske kurser i Nedap AEOS. Det sikrer at vores partnere opretholder deres kompetenceniveau på deres absolut højeste og gør dem i stand til at kunne udnytte det fulde potentiale i AEOS.

Nedap AEOS Basis kurset giver teknikere en grundlæggende introduktion til Nedap AEOS systemet. Kursisten vil blive uddannet i selvstændigt at kunne oprette en almindelig ADK dør, lave simpel fejlfinding, foretage en konfiguration i AEmon og lave en dørkonfiguration i AEOS.Certificering på dette niveau er en forudsætning for at kunne tage de øvrige Nedap AEOS kurser.Kurset er en kombination af teori og praksis.
Nedap AEOS Udvidet kurset en en udbygning på det grundlæggende kursus, AEOS Basis. Kurset giver teknikere en introduktion til at oprette mere komplekse adgangskontrol døre, gør dem i stand til at anvende fejlfindingsværktøjer og at kunne oprette en dør i en kørende Graphical Alarm Handler.Dertil uddannes de også i grafisk alarmhåndtering.Kurset er en kombination af teori og praksis.
Nedap AEOS AIA kurset giver teknikere en grundlæggende Introduktion til oprettelse af et AIA anlæg i Nedap AEOS systemet. Kursisten vil blive uddannet i en integration af AIA anlæg til AEOS adgangskontrollen, foretage en konfiguration i AEmon og lave en konfiguration i AEOS.Kurset er en kombination af teori og praksis.
Nedap AEOS Academy E-Learning tilbydes til Vitani partnere på Enterprise niveau. Akademiet gør det muligt for Enterprise Partnere at blive en del af et online miljø, hvor de bliver givet muligheden for kunne tage 3 forskellige e-learnings og finde basic produktinformationer.

  • Modul 1: AEOS Blue Hardware
  • Modul 2: How AEOS Blue hardware and softwate interact
  • Modul 3: AEOS Blue Software

Salg og Projektering kurset giver en introduktion til produktporteføljen og samhandelsmulighederne med Vitani.Kursisten får kendskab til AEOS som overordnet Security Management platform og selvstændigt at kunne kalkulere samt projektere et komplet Nedap AEOS Security Management System.Forudsætningerne for denne certificering er at kursisten arbejder med salg, projektering eller projektledelse af integrerede sikringssystemer, som der forventes et indgående kendskab til.

TEKNISK SUPPORT

Vi stiller et stærkt supportteam til rådighed
Vitani har en solid track record i at kunne tilbyde teknisk support til både partnere og slutkunder af den absolut højeste kvalitet.
Supportteamet arbejder altid hårdt på at løse vores partneres udfordringer og de stopper ikke før de har fundet den rette løsning.

Online Remote Support

Vi benytter remote software til at supportere for at effektivisere din og vores tid.

Hent remote support softwaren her.

Support nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores tekniske nyhedsbrev,  hvor vores supportteam deler nyheder med dig.

DOWNLOADS: Salgs- og leveringsbetingelser samt RMA

RMA Procedure

Vi har foretaget nogle ændringer i forbindelse med vores RMA-håndtering. Fremover skal vores RMA håndteres gennem vores Ticket-system/JIRA. I denne forbindelse er der udarbejdet nogle vejledninger – og dem finder du nedenfor:

Vejledning
Retningslinjer
Kunde login

Find vores partnere

KIBO Sikring

Enterprise Partner
Energivej 1, 6933 Kibæk, Danmark

Som 360 graders sikringspartner er vi i stand til at dække alle dine sikringsbehov. Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og mobilsikring samt en veletableret service- og beredskabsafdeling kan vi gennemføre og vedligeholde såvel enkle stand alone-løsninger som komplekse integrerede sikringssystemer, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden. 

Vi har et stort udvalg af serviceaftaler, og med tre regionsopdelte afdelinger dækker vi hele landet.

Den største fordel for dig er, at du dermed kan overlade den samlede sikringsopgave samt den efterfølgende vedligeholdelse til én professionel partner.

G4S A/S

Solution Partner
Voergårdvej 8, 9200 Aalborg SV, Danmark

ATEA

Enterprise Partner
Lyngvej 3, 9000 Aalborg, Danmark

SIKOM A/S

Enterprise Partner
Samsøvej 17, 8382 Hinnerup, Danmark

ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Enterprise partner
Landsdækkende med hovedkontor i Lystrup
Skavholmvej 3B, 8520 Lystrup, Danmark

ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Enterprise partner
Landsdækkende med hovedkontor i Lystrup
Korskildelund 6, 2670 Greve, Danmark

G4S A/S

Solution Partner
Tangen 8, 8200 Aarhus N, Danmark

Kemp & Lauritzen A/S

Solution Partner
Anelystparken 38, 8381 Tilst, Danmark

EL:CON

Solution Partner
Ryhavevej 50, 8210 Aarhus V, Danmark

BS Sikring og Elteknik ApS

Enterprise Partner
Elmegårdsvej 28, 8361 Hasselager, Danmark

KIBO Sikring

Enterprise Partner
Niels Bohrs Vej 23, 8660 Skanderborg, Danmark

Som 360 graders sikringspartner er vi i stand til at dække alle dine sikringsbehov. Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og mobilsikring samt en veletableret service- og beredskabsafdeling kan vi gennemføre og vedligeholde såvel enkle stand alone-løsninger som komplekse integrerede sikringssystemer, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden. 

Vi har et stort udvalg af serviceaftaler, og med tre regionsopdelte afdelinger dækker vi hele landet.

Den største fordel for dig er, at du dermed kan overlade den samlede sikringsopgave samt den efterfølgende vedligeholdelse til én professionel partner.

Kemp & Lauritzen A/S

Solution Partner
Fredericiavej 88B, 7100 Vejle, Danmark

ACTAS A/S

Solution Partner
Navervej 16c, 7000 Fredericia, Danmark

ATEA

Enterprise Partner
Venusvej 6, 6000 Kolding, Danmark

G4S A/S

Solution Partner
Saturnvej, 6000 Kolding, Danmark

Kemp & Lauritzen A/S

Solution Partner
Albuen 80, 6000 Kolding, Danmark

Telesikring A/S

Enterprise Partner med 5 afdelinger fordelt i hele Danmark.
Oddesundvej 2, 6715 Esbjerg N, Danmark

Telesikring har i mere end 50 år leveret skræddersyede sikringsløsninger- og systemer, der bygger på et 360 graders perspektiv, som sikrer alle dele af virksomheden. Ved at tænke ud af boksen og med udgangspunkt i virksomhedens behov, leverer Telesikring løsninger, der er skalerbare, og som kan integreres med virksomhedens øvrige systemer, så alt samles på én platform.

ATEA

Enterprise Partner
Toldbodvej 1, 6700 Esbjerg, Danmark

Telesikring A/S

Enterprise Partner
Kometvej 3, 6230 Rødekro, Danmark

Telesikring har i mere end 50 år leveret skræddersyede sikringsløsninger- og systemer, der bygger på et 360 graders perspektiv, som sikrer alle dele af virksomheden. Ved at tænke ud af boksen og med udgangspunkt i virksomhedens behov, leverer Telesikring løsninger, der er skalerbare, og som kan integreres med virksomhedens øvrige systemer, så alt samles på én platform.

G4S A/S

Solution Partner
Sivmosevænget 2C, 5260 Odense S, Danmark

KIBO Sikring

Enterprise Partner
Agerhatten 27b, 5220 Odense SØ, Danmark

Telesikring A/S

Enterprise Partner
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov, Danmark

Telesikring har i mere end 50 år leveret skræddersyede sikringsløsninger- og systemer, der bygger på et 360 graders perspektiv, som sikrer alle dele af virksomheden. Ved at tænke ud af boksen og med udgangspunkt i virksomhedens behov, leverer Telesikring løsninger, der er skalerbare, og som kan integreres med virksomhedens øvrige systemer, så alt samles på én platform.

ACTAS A/S

Solution Partner
Industrivej 12, 4652 Hårlev, Danmark

KIBO Sikring

Enterprise Partner
Salbjergvej 37, 4622 Havdrup, Danmark

Som 360 graders sikringspartner er vi i stand til at dække alle dine sikringsbehov. Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og mobilsikring samt en veletableret service- og beredskabsafdeling kan vi gennemføre og vedligeholde såvel enkle stand alone-løsninger som komplekse integrerede sikringssystemer, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden. 

Vi har et stort udvalg af serviceaftaler, og med tre regionsopdelte afdelinger dækker vi hele landet.

Den største fordel for dig er, at du dermed kan overlade den samlede sikringsopgave samt den efterfølgende vedligeholdelse til én professionel partner.

EL:CON

Solution Partner
Tingvej 33, 4000 Roskilde, Danmark

ATEA

Enterprise Partner
Roskildevej 325A, 2630 Taastrup, Danmark

G4S A/S

Solution Partner
Roskildevej 157, 2620 Albertslund, Danmark

ACTAS A/S

Solution Partner
Dalager 1, 2605 Brøndbyvester, Danmark

Elsec A/S

Enterprise Partner
Arnold Nielsens Blvd. 68, 2650 Hvidovre, Danmark

Telesikring A/S

Enterprise Partner
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød, Danmark

Telesikring har i mere end 50 år leveret skræddersyede sikringsløsninger- og systemer, der bygger på et 360 graders perspektiv, som sikrer alle dele af virksomheden. Ved at tænke ud af boksen og med udgangspunkt i virksomhedens behov, leverer Telesikring løsninger, der er skalerbare, og som kan integreres med virksomhedens øvrige systemer, så alt samles på én platform.

ATEA

Enterprise Partner
Lautrupvang 6, 2750 Ballerup, Danmark

SIKOM A/S

Enterprise Partner
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg, Danmark

Strøm & Gudmundsson ApS

Solution Partner
Kirstinehøj 71, 2770 Kastrup, Danmark

Elsec A/S

Enterprise Partner
Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Jansson Alarm

Solution Partner
Dianavej 13, 7100 Vejle

Intego A/S

Solution Partner
Blytækkervej 3, 9000 Aalborg

Certego A/S

Enterprise Partner
Marielundvej 48, 2730 Herlev

Scanview A/S

Solution Partner
Navervej 12, 7000 Fredericia, Danmark

Scanview A/S

Solution Partner
Islevdalvej 53, 2610 Rødovre, Danmark

Wicotec Kirkebjerg A/S

Solution Partner
Roskildevej 338, 2630 Taastrup, Danmark

Wicotec Kirkebjerg A/S

Solution Partner
Langerak 17S, 9220 Aalborg Øst, Danmark

Wicotec Kirkebjerg A/S

Solution Partner
Elmegårdsvej 32, 8361 Hasselager, Danmark

Wicotec Kirkebjerg A/S

Solution Partner
Niels Bohrs Vej 8, 6000 Kolding, Danmark

Wicotec Kirkebjerg A/S

Solution Partner
Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg, Danmark

Wicotec Kirkebjerg A/S

Solution Partner
Hammershusvej 12E, 7400 Herning, Danmark

Høyrup & Clemmensen A/S

Solution Partner
Bådehavnsgade 6, 2450 København SV, Danmark