Sikkerhed på alle tidspunkter af døgnet

Står du for sikkerheden på en lokation, besøgt af tusindvis af mennesker over en kort tidsperiode, så gætter vi på, at du vil sætte pris på AEOS, der gør det muligt for dig at reagere hurtigt.
Systemet samler din adgangskontrol, videoovervågning og tyverialarm i én brugervenlig platform og giver dig fleksibiliteten til at kunne opsætte adgangsrettigheder, monitorere og automatisk opdatere, hvor du vil have de besøgende på dit område.

Du skal altid være forberedt på enhver situation

Det er du automatisk med AEOS, der giver dig et overblik over, hvad der foregår på dit område så du kan forudse og forberede dig på de forskellige scenarier, der kan udspille sig. Planlægger du dine præ-definerede indstillinger på forhånd sparer du tid og sikrer at kunne reagere hurtigt når det er nødvendigt. Du opsætter og tilpasser reaktioner og ønskede handlinger efter dine behov ud fra tænkelige scenarier. Ved et pludseligt opstået nødstilfælde kan du øjeblikkeligt aktivere dine prædefinerede indstillinger med kun ét enkelt klik og stadig opretholde din sikkerhedspolitik – selv når du befinder dig midt i en panisk situation.

Segmenter inden for denne industri 

  • Hoteller
  • Forlystelsesparker
  • Zoologiske haver
  • Offentlige kommunale områder