AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

En del af fremtidens bygningsdrift

Opnå driftseffektivitet med en smartere bygning og en optimeret arbejdsplads til dine medarbejdere.

Oplever du også et stigende behov for en øget realtids synlighed i de vigtigste områder af din organisation på flere forkskellige lokationer eller et bestemt område – mennesker, ejendomme og aktiver?
Organisationer jonglerer idag for at afbalancere en fastholdelse af medarbejdere og deres tilfredshed ved at sikre, at bygningen fungerer mere effektivt uden at gå på kompromis med sikkerheden.
I stigende grad søger virksomheder at integrere betroede identiteter dybere i hverdagens aktiviteter for at skabe et positivt arbejdsmiljø, forbedre bygningsstyring og sikre optimal en effektivitet.

Et realtids, skalerbart IoT Ecosystem hjælper din bygning godt på vej.

LOCATION SERVICES

Building Occupancy Management
HID Location Services platformen adresserer, ved en optimering af arbejdspladser, et stigende behov i markedet for præcis, realtids lokalisering og analyse af din arbejdsplads.

Systemet kombinerer styrkerne fra Bluetooth Low-Energy (BLE), Wi-Fi, og cloudbaserede teknologier for at give en unik og problemfri brugeroplevelse indenfor og uden for arbejdspladsen. Som organisation får du mere indsigt i den præcise lokation af din arbejdsplads med definerede områder (indendørsposition/udendørsposition). Den viden kan du bruge intelligent ved nemt at kunne forudsige og forstå, hvordan din arbejdsplads’ forskellige områder anvendes og dermed drifte din bygning mere effektivt end tidligere.

Nøglefunktionerne:

  • Få indsigt i brugen af arbejdspladsen ved hjælp af historiske data, geo-fencing og hot-zone analyser.
  • Forbedre energieffektiviteten ved optagelse af rumtemperatur, belysning og dørbevægelse.
  • Modtag automatiserede advarsler ved at overvåge uautoriseret adgang, samt ankomst og afrejse i definerede områder.
  • Overhold sundheds- og sikkerhedsbestemmelser for antal personer i dine lokaler og med observering af brugstendenser over tid.
  • Forbedrer beredskab og responstid under bygningens evakuering med et nøjagtigt antal ansatte.
  • Giver automatiserede services til at finde ledige mødelokaler eller finde gratis parkeringspladser for medarbejdere og besøgende.

 

Item Management
Uanset om du vil spore et stort antal af aktiver på tværs af flere lokationer eller kun nogle få værdifulde aktiver inden for et specifikt område handler Item Management om nøjagtighed.
En øget synlighed af steder og præcis timing af aktiver og medarbejderes lokation er uvurderlig for din produktion og en korrekt anvendelse af alle arbejdsområder i din bygning.
HID Location Services, tilbyder begge dele – realtids synlighed og brugbare data om aktiver, mennesker og processer.

Nøglefunktionerne:

  • Et gennembrud i RTLS (Real-Time Locating System) kræver en lille infrastruktur, der leverer en præcis lokation af aktiver (mennesker eller enheder) med helt ned til 1 meters nøjagtighed.
  • Sofistikeret teknologi sporer ikke kun i realtid, men giver fleksibiliteten af brugerdefinerede geo-fences.
  • Modtag en kortlægning af brugerhistorikken, heat maps, og prædiktive analyser for datastyrede beslutninger uanset miljøkravene – en kompleks produktion, lufthavn eller et stort detailmiljø.

 

CONDITION MONITORING
Equipment Performance
Optimal performance på dit udstyr er ofte, uanset om de er salgsmaskiner, transportbånd varme- og køleudstyr eller salgsfremmende end-cap i en detailbutik, det er forskellen på profit og tab og succes eller fiasko.
I mange af tilfælde har organisationer brug for en øget synlighed og visualisering af deres udstyrs performance og ydeevne fra flere datapunkter til at overvåge og kunne reagere hurtigt på kritiske begivenheder.
Med øjeblikkelig information tilgængelig er det muligt at oprette en intelligent og brugbar analyse analyse i formater, der giver mening for dig, i HIDs skalerbare cloud service platform.
Bevæbnet med værdifulde data om dit udstyr ved du som organisation straks når udstyret fejler, kan forbedre driftsmiljøet og opnår præstationseffektivitet.

Equipment Health
Motorer og motoriserede enheder fejler. Spørgsmålet er- ved du hvornår og hvilke forebyggende foranstaltninger der er nødvendige for at minimere nedetid? Bare rolig, det gør kun de færreste.
Heldigvis er det muligt at måle sundheden og forudsige svigt af motororer, generatorer og andet motoriseret udstyr ved at overvåge udstyrets drift og deres telemetry data. Ved at anvende HIDs globale avancerede Condition Monitoring algoritme til at indsamle telemetry data kan der filtreres ved at bruge forretningskriterier til at eliminere ikke-vitale data for nøjagtigt at kunne give trend-line information, forudsige fejl og give advarsler.
Opnår organisationer en prædiktive analyser kan de gennemføre afhjælpende handlinger før kritisk udstyr fejler og reducere nedetid, undgå tabt kapacitet og straks afhjælpe kritiske tilfælde.

LEVERANDØR