AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Hold mennesker og køretøjer i bevægelse

Det forventes at byer, lufthavne, havne, transport og industriområder er smarte omkring mobilitet. Med løsninger fra Nedap Identification Systems hjælper vi dig med at gøre det muligt for både køretøjer og mennesker at bevæge sig rundt på en sikker og bekvemmelig måde. Med læsere, sensorer og controllere, monitorerer, optimerer og kontrollerer vi bevægelse på dit område sikkert og effektivt. En teknologi, du nemt kan anvende på forskellige sikrings-, trafik- og parkeringsapplikationer.

Gør din BroBizz til mere end et betalingsmiddel på Storebæltsbroen

Du eller dine medarbejdere har måske allerede en BroBizz installeret i bilen? Hvorfor så ikke bruge den som en del af dit adgangskontrolsystem for at lette adgangen til dine områder for køretøjer i bevægelse. Vi ved det er dyrt for en vognmand at skulle bremse lastvogn for at få tildelt adgang og efterfølgende få vognen op i fart igen.
Med langtrækkende læsning af en BroBizz i forruden opnås hurtig adgang og køretøjer kan ubesværet fortsætte ind på dit område.

Langtrækkende løsninger der kan hjælpe dig indenfor fire specifikke områder:

 • Identifikation af køretøjer
  Langtrækkende læsere med microwave, UHF og ANPR teknologi til at identificere køretøjer og fører.
 • Identifikation af mennesker
  Langtrækkende læsere til brugervenligt adgangskontrol i bygninger.
 • Detektion af køretøjer
  Trådløse sensorer og periferiudstyr til at monitorere parkeringsområder og ledig/optaget status i parkeringsbåse.
 • Adgangskontrol til byer
  Controllere og hosted sofware til at regulere trafikken i centrum af byer.

Find mere information under sektionen med hver af de fire specifikke løsninger.

IDENTIFIKATION AF KØRETØJER
Vi tilbyder en lang række af læsere og tags til at identificere køretøjer og hvis du ønsker det føreren af selv samme køretøj. Systemerne anvendes ofte i applikationer relateret til sikring, parkering og logistik.

TRANSIT
Microwave RFID læsere med batteri supporteret tags.

TRANSIT platformen arbejder på en 2,45 GHz frekvens og bruger semi-aktive transponders med batterier.
Det der gør systemet unikt er ‘Booster’ teknologien. Booster 2G er en smart kombination af en transponder og en kortlæser. Den læser normale adgangskontrolkort (Legic, HID, MIFARE, osv.) og sender information om føreren og køretøjet til læseren og herefter videre til adgangskontrolsystemet. Den gør det muligt at give tilladelse til både køretøjet og føreren.

uPASS UHF
Læsere med batteriløse RFID tags.

uPASS produktlinjen består af læsere der anvender UHF frekvensen (appr. 900 MHz). uPASS tags kommer i forskellige former, inklusiv praktiske stickers til påsætning i forruden. Læserne opfylder EPC Gen II standarden inklusiv den seneste version der inkluderer autentificering af tags. UHF læsere og tags er en god mulig hvis dit projekt er baseret på EPC standarder og har et begrænset budget til tags. uPASS Reach er designet til køretøjers adgang til parkerings- eller boligområder med portløsninger.

ANPR
Anvendes til nummerpladegenkendelse.

ANPR læsere er udviklet specielt til adgangskontrol af køretøjer og applikationer uden barrierer. En kraftig OCR motor i læserne aflæser informationen på nummerpladen og kan nemt integreres ind i dit adgangskontrolssystem til styring og kontrol af parkering på dit område. ANPR Access kan også fungere som en stand alone løsning.
Denne alt-i-en løsning har hele intelligensen (software og aflæsning), hvilket gør den nem at konfigurere via en webbaseret brugerflade.  Derudover har kameraet et valgfrit Wiegand Interface Module der sikrer en nem integration til ethvert adgangskontrolsystem. Vi anbefaler LPR som den bedste løsning til situationer, hvor det ikke er muligt at udstyre køretøjer med transponders eller tags.

IDENTIFIKATION AF MENNESKER
De fleste moderne kontorbygninger, hospitaler, lufthavne, parkeringsområder og industrielle bygninger er udstyret med et adgangskontrolsystem der giver mennesker tilladelse til at bevæge sig ind og ud af specificerede områder.
Credentials på dine medarbejderes smartphones eller kort, udstyret med RFID tags kan anvendes til at identificere mennesker.

uPASS Access
uPASS Access er en meget lille UHF læser der passer på dørstolper, har et attraktivt moderne design og læser adgangskort på op til 2 meters afstand. Læseren understøtter kunne læse batteriløse UHF kort der efterlever EPC Gen 2 standarden. Både standard UHF kort i ISO format og specifikke kombikort er tilgængelige. Disse kombikort kombinerer UHF med konventionel kortteknologier fra HID, Legic, MIFARE, Nedap, Sony eller EM.

Transit Entry
Hvis en garanteret læserafstand på omkring 4 meter er påkrævet anbefaler vi at du bruger TRANSIT Entry, en microwave baseret læser (2,45 GHz). Til denne læser anvendes Nedap compact tags, der indeholder batterier for at opnå en længere rækkevidde på aflæsningen. Læseren kan udstyres med et såkaldt MTR Module som gør det muligt med en nærlæsning af almindelige smart cards og proximity kort.

DETEKTION AF KØRETØJER

En smart måde at parkere på
Kernen af et Nedap SENSIT system består af trådløse sensorer der monitorerer ledigheden af individuelle parkeringsbåse. Både status og længden af et køretøjs ophold i parkeringsbåsen monitoreres. Den information systemet opsamler gøres tilgængelig på en hosted software platform, der kan bruges til at monitorere, hvordan systemet performer og til nemt at kunne integreres med tredjepartssystemer til parkeringsanvisninger, parkeringsstyring eller en bedre anvendelse af parkeringsområdet.

Giver fordele for både dig der drifter det og dine brugere
I gennemsnit består 30 % af den samlede trafik i en by af køretøjer der forsøger at finde en ledig parkeringsplads. Ved at hjælpe disse mennesker med at finde en ledig plads vil du uden tvivl påvirke det trafikale flow og tilfredsheden fra byens gæster positivt samtidig med det vil reducere udledningen af kuldioxid.

SENSIT kan også hjælpe dig til en hurtigere og bedre udnyttelse af dit område så du ikke unødigt investere i yderligere parkeringsfaciliteter når du i virkeligheden har den fornødne kapacitet til rådighed. Sker der uhensigtsmæssigt hændelser kan disse hurtigt opdages og effektivt håndteres.

Et system der rent faktisk kan optimere og få det bedste ud af dit parkeringsområde
En høj nøjagtighed, et hurtigt trådløst netværk og en dokumenteret batterilevetid på mere end 5 år er din sikkerhed for et system der løser dine parkeringsudfordringer.

ADGANGSKONTROL TIL BYER
De fleste større byer lider under stigende trafikmængder i bymidten og shoppingområderne. Overbelastning og ubehag for fodgængere er ofte resultatet af den udvikling, men vi kan give dig kontrollen med trafikken tilbage med en løsning til smart adgangskontrol i byzonerne.

Du er i kontrol 
Detailforhandlerne får adgang via en transponder leverandører kan kun få adgang i bestemte tidsrammer via deres nummerplade mens politi, brandbiler og ambulancer altid har en hurtig adgang med heavy duty RFID tags. Andre repræsentanter i byen kan få adgang med deres normale adgangskort.
SENSIT vil også give en hurtigere udnyttelse af dine parkeringsmuligheder i byen og dermed forhindrer du at der foretages unødvendige investeringer i yderligere parkeringsfaciliteter.

Autorisering af køretøjer og mennesker, overvågning af situationen, muligheden for at kigge tilbage i gemte videooptagelser, manuel åbning af porte og en forbindelse til samtaleanlæg. Alt dette kan du håndtere fra en ekstern lokation enten rådhuset, kommunen eller en anden sikret placering da du altid kan tilgå dit system via en webbaseret brugerflade.
I tilfælde af uhensigtsmæssige hændelser kan en juridisk godkendt hændelseslog anvendes til at forhindre ansvarsproblematikker.

En der kontrollerer det hele 
Byens indgange kan udstyres med Nedap controllere der vil connecte til:

 • Barrierer, pullerter og porte
 • RFID og ANPR læsere til identifikation af køretøjer
 • Læsere til identifikation af mennesker
 • Trafiklys
 • Samtaleanlæg
 • Overvågningskameraer
 • Andet lokalt udstyr

Controllerne er forbundet til en hostet service og serveren kan tilgås via enhver webbaseret klient. Selvom forbindelsen til serveren skulle gå tabt opretholder controllerne stadig driften.