AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Global Client Programme

Standardisér din globale sikkerhed og bevar en one single point of contact

Sammen med Nedap tilbyder vi dig at blive en del af vores Global Client Programme, der guider dig og sikrer en overensstemmelse af standardisering af sikkerheden på globalt plan.
Vi forstår at det kan være svært for virksomheder med mange multinationale lokationer at finde én lokal partner. For de kunder kan tilbuddet om vores Global Client Programme hjælpe med at finde den helt rette partner lokalt, mens du opretholder one single point of contact med enten os eller Nedap både før, under og efter opstart af dit globale sikkerhedsprojekt.

Hvordan hjælper vi multinationale virksomheder med projektledelse?

Input
Sortering af oplysninger fra de forskellige sikkerhedspolitikker i drift på hver lokation til de omfattende sikkerhedsforanstaltninger, der er gennemført.

Alignment
En aftale om levering, der passer til dine strategiske mål og sikkerhedspolitik.

Control
Klare rapporter, der dækker strategisk information på topniveau og nøgledata på projekter.

Rollout
En udrulning der er afstemt så alle lokationer når de standarder du kræver med en ensartet kvalitet.

DET SKAL DU VIDE OM VITANI SOM LEVERANDØR
Vi har arbejdet med adgangskontrol og sikringsløsninger i mere end ét årti. Din virksomheds sikkerhed er vigtig for os og derfor deler vi gerne ud af vores erfaringer og kompetencer så du får den helt rigtige løsning.
Er dit behov en større udrulning på tværs af flere globale lokationer, tilbyder vi dig som slutkunde adgangskontrol tilpasset din virksomheds behov og udfordringer med sikkerhed.

I tæt samarbejde med dig som kunde, udvikler eller tilpasser vi systemerne så de lever op til de krav som du har, både kort- og langsigtet. Fælles for vores sikringsløsninger er, at de er baseret på en række standarder, der giver dig som kunde den største værdi.

FÅ MERE INFORMATION