AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Vi sikrer adgangskontrol

Din virksomhed skal definere en politik for jeres sikkerhed, der er baseret på risikovurderinger og at regelsættet internt skal kunne overholdes men samtidig være i stand til at kunne imødekomme eventuelle fremtidige ændringer
AEOS adgangskontrol gør det muligt for dig at overholde regelsæt og reguleringer i en sikringsverden der konstant er i forandring.

Vores kunder har ikke sikring som deres kerneforretning, men det har vi. Det kan være svært at få et overblik over mulighederne for integration mellem systemerne, derfor integrerer vi vores kunders eksisterende systemer og forskellige løsninger i ét system.
Det frigiver tid og ressourcer, vores kunder i stedet kan bruge på at skabe værdi i det der er deres kerneforretning

Hvordan styrer du hvem der må være hvor og hvornår?

Ikke alle skal have adgang, alle steder på alle tidspunkter. Med vores løsninger til adgangskontrol, identifikation og overvågning sikrer vi at vores kunder har styringen over hvem, hvornår og hvor, der er tilladt adgang.

Der er mange ting, man som kunde skal tage højde for, ved valget af adgangskontrol også det behov der ikke allerede er der. Vi ved, hvor vigtigt det er at fremtidssikre adgangskontrolløsninger så nye behov, krav og ændringer efter installations tidspunktet kan tilpasses og integreres ind i den valgte løsning uden at blive en længerevarende og omkostningstung proces.

Adgangskontrolsystemet kan udvides efter behov og understøtter alt lige fra, magnetkort, berøringsfrie kort, identifikation af køretøjer, nummerpladegenkendelse til biometrisk genkendelse. Ønskes der yderligere sikkerhed eller er der krav til specielle funktioner som elevatorstyring, parkeringsanlæg eller indbrudsalarm kobles dette blot på adgangskontrolsystemet.

OPGRADERINGSAFTALE

Vigtigheden af en opgraderingsaftale i fysisk sikkerhed er ikke til at tage fejl af.

Vælges en AEOS opgraderingsaftale opnår du retten til at bruge den nyeste
kommercielle software release af AEOS Security Management platformen.
Ved altid at have den nyeste version med nyeste funktionalitet tilgængelig sikrer du at dit sikkerhedsniveau kontinuerligt opretholdes.

Selv om mange sikringssystemer er IP-baserede, er de ofte stadig lukkede og baseret
på proprietært hardware, hvilket er paradoksalt, fordi fysiske sikkerhedssystemer
håndterer store mængder data. Idag fungerer sikringssystemer som en af de helt store interne it-systemer hos mange virksomheder.

I IT verdenen er det helt normalt at opgradere dit system, når en ny webbrowser
eller et program bliver gjort tilgængelig. Faktisk er det et must for at sikre, at der
opretholdes en problemfri integration mellem dine virksomheds processer.
Ligesom i IT, er den åbne sikkerhedsstyringsplatform AEOS baseret på generisk
hardware. Software bestemmer dens funktionalitet. Når du har den seneste version
af AEOS Security Management Platforms Software, kan du altid være sikker på at din virksomheds sikkerhed ikke vil blive kompromitteret.

KEY BENEFITS

Fleksibilitet i forhold til udvidelser, ændringer eller nye sikkerhedsbehov/sikkerhedsniveau i konfiguration.
Fleksibiliteten sikrer at kunderne får en adgangskontrolløsningen, der har lave drifts- og udvidelsesomkostninger.

Åbne standarder og uafhængighed i forhold til andre industristandarder.
Åbne standarder sikrer både leverandøruafhængighed samt mulighed for integration med din virksomheds øvrige IT‐systemer.
På den måde sikres tidligere investeringer og resultatet er en højere grad af fleksibilitet og lavere driftsomkostninger.

Adgangskontrol baseret på åbne standarder betyder kunden ikke er låst til én leverandør eller systemudbyder.
Valget af leverandør baseres i stedet på, at vælge den helt rigtige løsning eller produkt i forhold til en virksomheds behov.
Det betyder at, hvis det er nødvendigt, med udskiftning eller udvidelse af en adgangskontrolløsning man som kunde, hverken bundet til Vitani eller en Vitani certificeret partner – men vi står naturligvis altid til rådighed.

Modulær teknologi i forhold til et valg af AEOS som adgangskontrol gør systemet opgraderbar og bagudkompatibel.
Skalerbarheden sikrer at systemet altid kan tilpasse et stigende eller faldende behov for sikring.