AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Er du klar til et cyberangreb?

Cyberangreb repræsenterer en risiko for alle connected enheder, især sikringssystemer. 
Hvad ville et omfattende cyberangreb betyde for din virksomhed? Hvad hvis et angreb var målrettet jeres adgangskontrolsystem?

Ofte ser virksomheder ikke adgangskontrolsystemer som IT systemer, der er forbundet til et netværk. Derfor er de sikkerhedsprincipper, der anvendes i IT ikke overført til fysiske adgangskontrolsystemer.
Denne manglende overførsel efterlader disse virksomheder ekstra sårbare overfor cyberangreb, der kan have en dramatisk påvirkning på en virksomhed.

Vi ønsker at dit fysiske adgangskontrolsystem skal beskyttes imod enhver trussel.

Her kommer end-to-end security løsningen kommer ind i billedet, hvor der opnås en sikker kommunikation og opbevaring i alle elementer af AEOS adgangskontrolsystemet.

Ved at tilføje de nyeste principper, der anvendes i IT til kryptering og en stærk autentificering håndterer end-to-end security løsningen disse trusler med en krypteret kommunikation imellem alle enheder fra døren til kernen af AEOS, hvilket øger hele adgangskontrolsystemets sikkerhed og gør en øjeblikkelig genopretning mulig, hvis et kort er kompromitteret.

 

DOWNLOAD BROCHURE
Læs om Seos Credential Technology