AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Alle ønsker at sikre det der er vigtigt for dem

Derfor har Vitani udviklet et cloudbaseret adgangskontrolsystem kaldet iVitos.
iVitos er baseret på en solid standard fysisk adgangskontrol hardware og en intelligente software, hvilket gør den fuldt skalerbar.
Systemet gør det nemt at beskytte det der er vigtigt fra dig, helt ned til behov for adgangskontrol på en enkelt dør eller op til flere lokationer.

iVitos er webbaseret, hvilket betyder at det kan tilgås fra alle enheder med webadgang, alle steder hele døgnet rundt 365 dage om året.
Et brugervenligt login via en smartphone eller tablet gør det muligt at låse døre op på en given lokation uden at være tilstede onsite.

Kontroller fysisk adgangskontrol med en smart enhed

Mobile Access gør det muligt at flytte adgangskontrol til smartphones, tablets, ure og efter præference, andre tekniske enheder.
Implementér det som en ren mobilløsning eller integrér det i et adgangskontrolsystem.
Åbn døre med et kortrækkende ‘tap’ eller langtrækkende ‘Twist and Go’ aktivering afhængig af den ønskede brugeroplevelse.

AEOS Mobile Access:

VIL DU VIDE MERE

Kontakt salg@vitani.com for at høre mere om løsningen og hvordan du kommer igang.

LEVERANDØR

Vitani har selv udviklet den cloudbaseret adgangskontrolløsning iVitos.

HID leverer, via deres kortlæsere, muligheden for Mobile Access.

STid leverer, via deres kortlæsere, muligheden for Mobile Access.