AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Alarm

Mange muligheder med én adgangskontrol løsning.

Vores kunder har ikke sikring som deres kerneforretning, men det har vi. Det kan være svært at få et overblik over mulighederne for integration mellem systemerne, derfor integrerer vi vores kunders eksisterende systemer og forskellige løsninger i ét system. Det frigiver tid og ressourcer, vores kunder i stedet kan bruge på at skabe værdi i det der er deres kerneforretning.

Hvad skal du vide om Vitani som leverandør.

Vi har arbejdet med adgangskontrol og sikringsløsninger i mere end ét årti. Din virksomheds sikkerhed er vigtig for os og derfor deler vi gerne ud af vores erfaringer og kompetencer så du får den helt rigtige løsning.

Uanset om dit behov er en mindre installation eller en større udrulning på tværs af flere globale lokationer, tilbyder vi dig som slutkunde adgangskontrol tilpasset din virksomheds behov og udfordringer med sikkerhed.

Vi leverer sikringsløsninger til slutkunder igennem en lang række af udvalgte partnere.
I tæt samarbejde med dig som kunde, udvikler eller tilpasser vi systemerne så de lever op til de krav som du har, både kort- og langsigtet. Fælles for vores sikringsløsninger er, at de er baseret på en række standarder, der giver dig som kunde den største værdi.

FØRENDE PRODUCENTER

I tæt samarbejde med nogle af de førende producenter af produkter til adgangskontrol skaber vi moderne sikringsløsninger, baseret på dine behov for sikkerhed. Du får en kombineret løsning med stabile og gennemprøvede produkter samt førende patenterede teknologier.

Adgangskontrolløsninger
Nedap Security Management
Salto (Sallis)
Simons Voss

Biometri
Touchless Biometric Systems (TBS)
Morpho
Suprema

Identifikation
HID Global
Idesco
BroBizz

Videoovervågning
Avigilon

Hardware & Teknologi
Security Engineering
Storm Interfaces
Assa Aperio

ÅBNE STANDARDER

Vores løsninger er altid baseret på åbne standarder, hvilket både sikrer leverandør uafhængighed samt mulighed for integration med din virksomheds øvrige IT‐systemer. På den måde sikrer du tidligere investeringer og med åbne standarder og får en højere grad af fleksibilitet og lavere driftsomkostninger.

LEVERANDØR UAFHÆNGIG

Adgangskontrol baseret på åbne standarder betyder at du som slutkunde ikke er låst til én leverandør eller systemudbyder. Valget af leverandør baseres i stedet på, at vælge den helt rigtige løsning eller produkt for dig i forhold til din virksomheds behov.
Vi leverer ikke direkte til slutkunden, men implementerer adgangskontrolsystemer i samarbejde med vores partnere. Er det nødvendigt, med udskiftning eller udvidelse af din løsning er du som kunde, hverken bundet til Vitani eller vores partnere – men vi hjælper dig naturligvis gerne.

UDVIKLING OG INTEGRATION AF SYSTEMER

Vi arbejder med udvikling og integration indenfor IT‐infrastruktur, softwareudvikling, bygningsstyringssystemer (IBI, SRO/SCADA, CTS) og PLC/embeddede styringsenheder. Som kunde er det din sikkerhed for at vores løsninger kan benyttes sammen med mange forskellige teknologier.