AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

UNii alarmsystem – modulopbygget sikkerhed

UNii er kendetegnet ved sin modulopbyggede struktur og er udviklet på baggrund af “One hardware fits all” – én hardwareplatform kan derfor bruges til alle typer situationer og gør det derved muligt at tilpasse alarmsystemet til kundens ønsker. F.eks. kan indgange/zoner let udvides til 128 eller 512 input og forskellige moduler kan tilføjes konfigurationen – uden at skulle udskifte hardwaren.

Yderligere funktioner såsom redundans, klynger og specifikke integrationer kan tilføjes ved hjælp af licenser. UNii kan bruges med både kablede og trådløse detektorer. Derudover er alt udstyr klassificeret Grade 3 (EN certificering).

UNii er udviklet og produceret af Alphatronics – en hollandsk virksomhed, der er specialist inden for indbrudsdetektering og sikkerhedsprodukter. Løsningerne er designet i samarbejde med kunder og slutbrugere. Sikkerhed, brugervenlighed og enkel installation har været centrale krav til udviklingen af UNii.

Se UNii animationen nedenfor: