Fokusér på det din virksomhed er god til

På et travlt kontor med mange medarbejdere ved vi at det kan være tidskrævende konstant at holde adgangsrettigheder og adgangskort opdateret i hele kortets levetid. Fordelen med AEOS som platform er, at du får et system, der både håndterer registrering, opdatering og deaktivering af kort, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. I AEOS tildeles rettigheder til mennesker i stedet for til kort, hvilket giver dig et overskueligt system, hvor personer med flere kort kun skal oprettes og vedligeholdes på én enkelt profil.
Du kan forbinde flere typer af identifikation til hver medarbejder så når deres godkendelser eller adgangsrettigheder ændrer sig, ændres det automatisk på alle typer af identifikation på én enkelt gang.
Det sparer dig tid og effektiviteten forbedres ved indskrivningsprocessen da AEOS linker til forskellige enheder som biometrisk genkendelse, passcannere, kortlæsere og webkameraer.

En nem tilpasning når dine procedurer ændrer sig

For dig betyder den unikke software baseret tilgang AEOS har til adgangskontrol at du kan ændre dit systems funktionaliteter og adgangsniveauer alene ved brug af software.
Det gør det nemmere og mere omkostningseffektivt at tilpasse dit system til ændringer af regler, der stiller krav til dit adgangskontrolsystem.

Segmenter inden for denne industri

  • Advokathuse
  • Revisionshuse
  • Administrative bygninger