AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

iVitos installeret hos Oasekirken i Silkeborg

Hos Silkeborg Oasekirke mødes børn, unge, voksne og ældre – både ansatte og frivillige
– i et unikt fællesskab, der både indebærer at hjælpe dem, der har brug for hjælp og gudstjenester af rytmisk karakter om søndagen. Oasekirken afholder jævnligt arrangementer og det skaber et behov for at få adgang på forskellige tidspunkter.

Med et stort antal brugere, der har brug for nøgler til kirkens lokaler og et gammelt og teknisk forfaldende adgangskontrolsystem, ønskedes et system, hvor man let kan administrere hvem der skal have adgang hvornår – og det kan man med iVitos.

Det er vigtigt med et overskueligt system
Med den let overskuelige log i iVitos, kan man hos kirken altid se, hvem der har været inde og hvornår. Ved behov for nye bruger, oprettes disse i brugerfladen med tidsskema, en kode, samt en nøglebrik. Når adgangen ikke er aktuel længere, slettes den i systemet og brugeren har ikke længere adgang.

Et smidigt adgangssystem, som er nødvendigt når mange frivillige skal have adgang.
siger Leif Simonsen, Silkeborg Oasekirke.

Via iVitos’ web- og cloudbaserede form kan administratoren nu lettere give adgang, hvis en nøglebrik skulle være blevet tabt, en kode glemt eller hvis et pludseligt adgangsbehov er opstået – man er ikke afhængig af at skulle administrere det fra en bestemt computer.

Vores forventninger er opfyldt
Hos Silkeborg Oasekirke har man installeret en enkelt læser og udleveret ca. 80 nøglebrikker, som alle let administreres i iVitos brugerfladen. Det betyder at man med få midler har fuldt kontrol over, hvem der har hvilken nøglebrik og i hvilket tidsrum den virker.

Det er simpelt at bruge og det dækker vores behov.
siger Leif Simonsen, Silkeborg Oasekirke.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Kirkens adgangsbehov er løst med meget få midler.
  • De har fået et fleksibelt, moderne og simpelt adgangskontrolsystem.
  • Et skiftende adgangsbehov er ikke længere en udfordring for kirken.