AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Når kravet til højere sikkerhed stiger

Moesgaard Museum er et specialmuseum for arkæologi og etnografi beliggende i Aarhus. Den imponerende bygning har et areal på 15.600 m2, hvoraf 4.500 m2 udgør udstillingsareal. I 2015 havde Moesgaard Museum over 500.000 besøgende.
Udover de permanente udstillinger viser museet årligt en stor, international særudstilling.
I 2015 var det de sagnomspundne Terrakottafigurer fra Kina, i 2016 er det en spektakulær udstilling om Roms gladiatorer.

Med udgangspunkt i en mangeårig tradition for sikring af ofte spektakulære og kulturhistorisk meget værdifulde museumsgenstande, blev der i starten af nullerne udarbejdet en række sikringskrav, der skulle opfyldes i forbindelse med opførelsen af en ny udstillingsbygning til Moesgaard Museum.

Fleksibilitet og åbenhed er nøgleordene
Et samarbejde med Vitani Security og Nedap har vist Moesgaard Museum, at et adgangskontrolsystem kan levere den fleksibilitet og åbenhed, de har behov for. Med en bygning, der løbende skifter udstillinger og foretager ombygninger, var det en nødvendighed, at anlægget kunne ud-/ombygges, der skulle kunne tilkobles eksterne anlæg og være mulighed for flere sikringsniveauer i såvel udstillingsbygningen som eksternt tilsluttede bygninger.

Jeg mener i høj grad, at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg.” siger Mikkel Berg Thorsager, Vagt- & Sikringsleder Moesgaard Museum.

Kulturministeriet stiller krav til sikkerheden
Kulturministeriet stiller en lang række krav til sikkerheden for, at de kan understøtte med statslig forsikring ved særlige udstillinger. Denne ordning kaldes ‘National Indemnity’ og betyder, at udstillingsstedet skal opfylde en række høje sikkerhedskrav, som det i praksis (indtil videre) kun er muligt at opfylde for rundt regnet 20 danske museer og udstillingssteder Der stilles høje krav til alle bygningens sikringsanlæg, mekaniske sikringer og sikkerhedsprocedurer.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Der er installeret et fleksibelt og åbent adgangskontrolsystem
  • + 100 døre er fuldt overvågede med låse- og lukkekontrol
  • Hele bygningen har AIA installeret som en integreret del af adgangskontrolsystemet
  • Videoovervågning er installeret som en del af løsningen i særligt udvalgte områder
  • Fuld grafisk overvågning
LEVERET I SAMARBEJDE MED
Lindpro