AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

En digitalisering af døgnbokse

En stor værditransportør i Danmark har oplevet et behov for remote at kunne følge med i status for den enkelte døgnboks, da dette til tider kan være en logistisk udfordring. Vitani Security har udarbejdet en løsning til dette behov – en digitalisering af de eksisterende døgnbokse.  

Hvad går det ud på? 
De eksisterende analoge døgnbokse placeret ved bankerne livstidsforlænges ved at udbygge dem med en digital styring. Der opnås herved en omkostningseffektiv løsning, idet alternativet er en udskiftning til en helt ny døgnboks. Denne døgnboksstyring fungerer som en almindelig adgangskontrol via AEOS, hvori den enkelte virksomhed bliver oprettet. Når virksomheden/den enkelte døgnboksbruger taster sin unikke kode på døgnboksen sendes informationerne til AEOS og AEOS validerer om brugeren har adgang til døgnboksen. Al kommunikation mellem døgnboks og central er cloudbaseret og naturligvis krypteret.

Værdiskabelse hele vejen rundt 
Værditransportørne: Der skabes værdi, idet der på centralt hold kan opnås indblik i status for den enkelte døgnboks. Er boksen fuld eller delvis fuld? Er der fejl på døgnboksen? Er den forbundet til omverdenen? Dette leder bl.a. til en optimering af processer og driftsbesparelser, idet den enkelte værditransportør ikke behøver at tage ud on-site til hver enkelt døgnboks, hvis der ikke er behov for det.

Bankerne: Løsningen skaber værdi for bankerne, idet de har haft et ønske om ikke at varetage kontanthåndteringen fra døgnboksene – denne overlades i stedet til værditransportøren, der har værdihåndtering som spidskompetence.

Døgnboksbrugerne: Den digitale løsning gør det muligt for den enkelte døgnboksbruger at aflevere sine kontanter i én af de 13 digitale døgnbokse, der indtil nu er at finde på markedet – hvad enten det måtte være i eksempelvis Aalborg eller i Middelfart. Brugeren er dermed ikke begrænset til en bestemt døgnboks/værdienhed.

Døgnboksleverandøren: JC Pengeskabe kan tilbyde et yderligere produkt i produktsortimentet, som løser et behov i den digitale verden.

Samarbejdet med Vitani Security
Christen Storgaard, JC Pengeskabe udtaler følgende:

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Vitani og vi er kommet godt i mål med løsningen. Vitani har været gode til at tænke på standardløsninger, der let kan overføres til flere døgnbokse”.

En repræsentant fra værditransportørvirksomheden fortæller følgende om samarbejdet med Vitani: ”Samarbejdet med Vitani har været perfekt og Vitani har været hurtige til at finde frem til løsningerne”.

Indtil videre er størstedelen af de digitale døgnbokse at finde i det jyske.

Kontakt endelig JC Pengeskabe, hvis du ønsker at vide mere omkring en central styring af adgang til døgnboks indkast.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Døgnboksstyringen fungerer som en almindelig adgangskontrol via Nedap AEOS
  • Værdiskabelse for flere parter
  • En omkostningseffektiv løsning